ΤΣΕΛΣΙ

Λάμπαρντ: "Θέλω να μείνω για πάντα"

Λάμπαρντ: "Θέλω να μείνω για πάντα"
Τσέλσι-πανηγυρικό

Τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι, όμως μετά την κατάκτηση του τροπαίου, ο Άγγλος μέσος εξέφρασε την επιθυμία να τελειώσει την καριέρα του στους "μπλε".

Ρεπορτάζ από το "Νησί" που είδαν σήμερα (19/5) το φως της δημοσιότητας, αποκάλυπταν ότι οι συζητήσεις ανάμεσα στον Φρανκ Λάμπαρντ και τους διοικούντες την Τσέλσι με θέμα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μετά το 2009 είχαν καταλήξει σε αδιέξοδο, με τον παίκτη να δίνει για τελευταία φορά το παρών με τη μπλε φανέλα στον τελικό Κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ.
Όμως το χρυσό γκολ του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην παράταση και η κατάκτηση του τροπαίου, έρχεται όπως όλα δείχνουν να αλλάξουν τις ισορροπίες, με τον Λάμπαρντ να αποκαλύπτει αμέσως μετά το ματς την επιθυμία του να μείνει για πάντα στο "Στάμφορντ Μπριτζ".

" Οι οπαδοί αυτοί είναι οι άνθρωποί μου και θέλω να μείνω. Αυτός είναι ο σύλλογός μου και επιθυμώ να τα βρούμε γιατί θέλω να μείνω για πάντα", δήλωσε ο Άγγλος μέσος, ο οποίος έδωσε την δική του εξήγηση για το όχι και τόσο χορταστικό θέαμα που προσέφεραν οι δύο κατά τεκμήριο κορυφαίες ομάδες της χώρας τη σεζόν που πέρασε.

" Το γκολ του Ντιντιέ άργησε να έρθει γιατί το παιχνίδι ήταν κλειστό, η μία ομάδα εξουδετέρωσε την άλλη μετά από μία μακριά σεζόν. Θέλουμε ένα ποιοτικό τελείωμα και τα καταφέραμε στο τέλος. Αμφότεροι οι αντίπαλοι τα έδωσαν όλα, μέχρι το τέλος.

Ήταν ένα πολύ κλειστό ματς, και οι δύό ομάδες είχαν καθαρές ευκαιρίες. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς

".







TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ