ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Λάμπει" ο Ντος Σάντος στην Ασία!

"Λάμπει" ο Ντος Σάντος στην Ασία!
New Image

Με τον υποψήφιο στόχο του Άρη, Τζιοβάνι Ντος Σάντος, να ανοίγει το σκορ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 3-0 της Μπεϊτζίνγκ Γκουοάν, σε φιλικό ματς στην Κίνα

Χωρίς να συμμετέχει στην αποστολή ο Λιονέλ Μέσι, καθώς πήρε μέρος στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Αργεντινής και τον Ροναλντίνιο να χρησιμοποιείται μόνο στο δεύτερο ημίχρονο (πήρε στην ανάπαυλα την θέση του Τιερί Ανρί), ο Φρανκ Ράικαρντ παρέταξε τους Καταλανούς με την τριάδα Ετό-Ανρί-Ντος Σάντος στην επίθεση.
Η συνεργασία των τριών παικτών ήταν άκρως επιτυχημένη, με τον υποψήφιο μετεγγραφικό στόχο του Άρη, τον 18χρονο Τζοβάνι Ντος Σάντος, να πραγματοποιεί άκρως ικανοποιητική εμφάνιση, ανοίγοντας μάλιστα το σκορ με έξοχο πλασέ με το αριστερό μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τα άλλα δύο τέρματα στο φιλικό αυτό, που έγινε έναν χρόνο περίπου πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008, σημείωσαν ο Ινιέστα στο 59ο λεπτό, και ο Ροναλντίνιο στο 78ο λεπτό με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ, που άφησε στήλη άλατος τον αντίπαλο γκολκίπέρ.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι. Δεν πιάσαμε την καλύτερη απόδοσή μας, όμως η ομάδα πέτυχε τον στόχο της", τόνισε στους ρεπόρτερς μετά το τέλος του ματς ο Φρανκ Ράικαρντ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η απόδοσή του Ντος Σάντος (συμμετείχε πρόσφατα και αυτός στο Παγκόσμιο Κύπελλο Under-20) ήταν τόσο καλή, που η ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" τον χαρακτηρίζει ως τον "πέμπτο φανταστικό", χρησιμοποιώντας την λεζάντα της "φανταστικής τετράδας" που έχει αποδοθεί στους Ροναλντίνιο-Ετό-Μέσι-Ανρί.

Απολαύστε το βίντεο με τα γκολ των Ντος Σάντος, Ινιέστα και Ροναλντίνιο:












TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ