ΑΡΗΣ

Λαμπριάκος: "Από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος"

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΗ MOTIONTEAM

Με περισσότερους από 2.500 φιλάθλους του Άρη στις κερκίδες του "Κλεάνθης Βικελίδης" πραγματοποιήθηκε η "πρώτη" για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Μάκη Κατσαβάκη να συνιστά συσπείρωση και προσοχή.

Υπό το βλέμμα περισσότέρων από 2.500 φιλάθλων του Άρη στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» πραγματοποιήθηκε η «πρώτη» της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης στις δηλώσεις μίλησε για συσπείρωση εκτός γραμμών και ιδιαίτερη προσοχή στις τρεις μεταγραφές των ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών ενώ ο Σταύρος Λαμπριάκος έδωσε το δικό του στίγμα ότι: «Από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος».

«Πρέπει να υπάρξει συστράτευση από όλο το φίλαθλο κόσμο, από παράγοντες, εσάς, από μας, για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες δυσκολίες. Αν είμαστε ενωμένοι και καταθέσουμε τον εαυτό μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Κατσαβάκη.

Ο Σερραίος τεχνικός του Άρη αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι είπε: «Θα κάνουμε ένα τσεκ τα παιδιά από την Κ20 και την Κ17 γιατί θέλω να έχω πληρέστερη εικόνα και θα κάνουμε συσχετισμούς για το ποια παιδιά κάτω των 24 θα πάρουμε. Πρέπει να προσέξουμε στους τρεις μοναδικούς πάνω από 24 ετών.

Θα καθυστερήσουμε λίγο, θα κινηθούμε στον κεντρικό άξονα, θα πάρει λίγο χρόνο και με τη βοήθεια του θεού να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί»
, και κατέληξε: «Είναι λογικό να υπάρχουν μειονεκτήματα, αλλά θα πρέπει να τα αντισταθμίσουμε όλα αυτά με τρέξιμο και λογική».

Όσο για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και νυν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Σταύρο Λαμπριάκο, υποστήριξε: «Μπορεί να είμαστε άπειροι διοικητικά, αλλά είμαστε μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου και μπορούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα.

Σχεδόν τίποτα δεν λειτουργούσε στην ομάδα. Είναι ωραία η ατμόσφαιρα, εντάξει, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα.

Πρέπει να συνειδητοποιήσει και ο τελευταίος Αρειανός ότι δεν έχει λυθεί ούτε ένα πρόβλημα και ο μόνος τρόπος είναι να έρθουν όλοι κοντά. Δεν είναι προσπάθεια να στηρίξουν τον Λαμπριάκο, τον Κατσιαούνη, τον Στεφανίδη ή τον Ζαμπέτα, αλλά να έρθουν να στηρίξουν τον Άρη. Είναι μια δύσκολη χρονιά…».

Δεν έμεινε όμως εκεί και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες που είναι σήμερα εδώ. Έχουν όλοι δικαίωμα προσφυγής, αλλά είναι εδώ, έχουν μείνει και αυτό δείχνει κάτι. Μπορεί να μην είναι όλοι Αρειανοί, αλλά είναι μαχητές και θέλουν να παίξουν γι’ αυτή τη φανέλα».

Για να καταλήξει υποστηρίζοντας: «Από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος, τίποτα δεν θα είναι ρόδινο. Τα προβλήματα πέφτουν το ένα μετά το άλλο πάνω στο κεφάλι μας. Πρέπει να έρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα. Ο Άρης μπορεί να προχωρήσει μόνο με γεμάτο γήπεδο”.

Ο εκ των τερματοφυλάκων του Άρη, Μάρκος Βελλίδης, τόνισε αρχικά για την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας στις κερκίδες λέγοντας: «Είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε. Είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε αυτόν τον κόσμο εδώ. Ξέρουμε τι κάνουν για μας και είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω αυτό. Μας δίνουν δύναμη για μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν είμαστε ενωμένοι, θα καταφέρουμε πολλά».

Για το υπάρχον υλικό σημείωσε: «Έχουμε μια νεαρή ομάδα και πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι όλοι, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και να ακούμε τον προπονητή μας. Αυτό θα είναι το κέρδος, να είμαστε ενωμένοι και να χάνουμε πολύ δύσκολα…», για να υπογραμμίσει:

«Τα ελληνόπουλα του Άρη κρατούν τον σύλλογο όρθιο. Αν δεν υπήρχαν τα ελληνόπουλα, δεν θα υπήρχε η ομάδα. Είναι άσχημο αυτό, αλλά είναι πραγματικότητα. Θα είμαστε μια αξιόμαχη ομάδα, μακάρι να κρατηθεί μακριά η διχόνοια και να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί».

Καταλήγοντας αναφερόμενος στους πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα έχει ο Άρης στο φετινό του ρόστερ επισήμανε: «Οι μικροί θα πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μια ευκαιρία να παίξουν σε μια μεγάλη ομάδα, όπου θα τους βλέπει 20.000 κόσμος.

Εμείς θα βοηθήσουμε και τους μικρούς και την ομάδα. Θα ματώνουμε στο γήπεδο, θα τα δίνουμε όλα και αυτό θέλει να δει ο κόσμος, που καταλαβαίνει απόλυτα ότι τώρα έχουμε μια νέα ομάδα και γι’ αυτό είναι εδώ σήμερα».

Τέλος ο Κώστας Καζναφέρης επισήμανε: «Δεν μας αγχώνει τίποτα, έχουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Δεν φοβόμαστε για τίποτα, έχουμε νέα παιδιά και υπάρχει μεγάλη διάθεση. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στα δύσκολα φαίνεται. Δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πάμε καλά».

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ