ΑΡΗΣ

Λαμπριάκος: "Είμαστε εδώ στρατιώτες"

Λαμπριάκος: "Είμαστε εδώ στρατιώτες"
INTIME SPORTS

Η επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ Άρης όπως αποδείχθηκε ήταν συνεπής στο ραντεβού της που είχε δοθεί από χθες για τις 17:30 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ανέλαβε δράση στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων.

Συνεπής στο ραντεβού της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η επιτροπή οικονομικής ενίσχυσης της ΠΑΕ Άρης που είχε δοθεί από χθες για τις 17:30 και ανέλαβε δράση στην προσπάθειά της συγκέντρωσης χρημάτων.

Σταύρος Λαμπριάκος και Αλέκος Κατσιαούνης ήταν από τους πρώτους που έδωσαν το παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής.

" Είμαστε σήμερα εδώ όχι ως επιτροπή σωτηρίας και μακάρι τα κεφάλαια που θα μαζευτούν να κλείσουν αρκετές τρύπες, είμαστε εδώ στρατιώτες σε αυτήν την προσπάθεια ώστε όποιος Αρειανός επιφανής επιθυμεί να βοηθήσει να προσέλθει", δήλωσε ο Λαμπριάκος στην κάμερα της ΕΤ3 και πρόσθεσε: "Θα είμαστε εδώ μέχρι την Τετάρτη και τα χρήματα που θα μαζευτούν θα δοθούν στους ποδοσφαιριστές που έχουν παραμείνει αλλά και σε υπαλλήλους που έχουν να παίρνουν χρήματα".

Ο Λαμπριάκος ξεκαθάρισε πως: " Η οικογένεια του Άρη μπορεί να σωθεί μέσα από τον κόσμο του Άρη, ξεκινάμε σήμερα με το πρώτο βήμα από κει και πέρα θα πρέπει να βγουν και τα διαρκείας ώστε να κινηθεί κάπως η κατάσταση", που ξεκαθάρισε κάνοντας κάλεσμα στον κόσμου του Άρη να βοηθήσει λέγοντας ότι: "Χρειάζεται στήριξη, τα πράγματα είναι δύσκολα και θα πρέπει ο κόσμος να βοηθήσει τον Άρη".

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κατσιαούνης υποστήριξε: " Η προσπάθεια που γίνεται είναι κοινή από όλους, πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Άρη", με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης να υπογράμμισε ότι: " Τα προβλήματα του Άρη είναι τεράστια και δεν λύνονται σε μία ή δύο μέρες εμείς κάνουμε μια πρώτη προσπάθεια και περιμένουμε από τον κόσμο να ακολουθήσει. Θα πρέπει να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις".

Εν τω μεταξύ στην προσπάθεια εύρεσης της καλύτερης δυνατής φόρμουλας για να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται μία από τις προτάσεις που τέθηκαν είναι ότι όσοι θέλουνε να συνεισφέρουν να το κάνουνε καταθέτοντας τραπεζική επιταγή για μεγαλύτερη ασφάλεια.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ