ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λάμψη Εμπαπέ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Ο Γάλλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό της Ρεάλ

Real Madrid President Florentino Perez presents Kylian Mbappe, of France, to fans as a new Real Madrid player at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, July 16, 2024. (AP Photo/Andrea Comas)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ με τον Κίλιαν Εμπαπέ @ 2024 ANDREA COMAS / AP IMAGES

Ο Κίλιαν Εμπαπέ παρουσιάστηκε στο Σαντιάγκου Μπερναμπέου παρουσία χιλιάδων φιλάθλων των Μαδριλένων που έδωσαν το "παρών" και άκουσαν τα λόγια του Γάλλου σούπερ σταρ.

Ο Κίλιαν Εμπαπέ παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού πρώτα ο Γάλλος σούπερ σταρ πέρασε τα ιατρικά και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μαζί με τον Φλορεντίνο Πέρεθ στη συνέχεια ξεναγήθηκε από των πρόεδρων των Μαδριλένων και είδε τα 15 τρόπαια του Champions League που έχουν κατακτήσει οι Μαδριλένοι.

Στη συνέχεια ακολούθησε η παρουσίασή του μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου με το κοινό να τον περιμένει σε ένα γεμάτο γήπεδο.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ τον ευχαρίστησε για την επιμονή που έδειξε για να πετύχει το όνειρό του και τον καλωσόρισε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου το σπίτι του.

Στη συνέχεια ο Κίλιαν Εμπαπέ πήρε τον λόγο. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο, και ευχαρίστησε τον πρόεδρο Φλορεντίν Πέρεθ, τους γονείς του αλλά και όλους όσους παρευρέθηκαν.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ δε μίλησε πολύ, αλλά από τα highlights της ομιλίας του ξεχώρισαν δύο πράγματα. Αρχικά ότι σε μια φάση διέκοψε την ομιλία του και φίλησε το σήμα της ομάδας.

Στο τέλος της ζήτησε από τον κόσμο να φωνάξουν μαζί "Hala Madrid" και ο κόσμος τον υπάκουσε, δείχνοντας την πρώτη σύνδεση που άρχισαν να έχουν οι δύο πλευρές μεταξύ τους.

Στο τέλος ο Εμπαπέ έκανε τον γύρο του γηπέδου, κατά την διάρκεια του οποίου ο ίδιος πετούσε μπάλες στις κερκίδες, με τους φιλάθλους να προσπαθούν να τις πιάσουν, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε προς τα αποδυτήρια γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ