ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Λαπόρτα: "Καλύτερος όλων των εποχών ο Μέσι, δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες για την απόκτησή του"

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με τον Λιονέλ Μέσι, μετά από την κατάκτηση του Copa del Rey από την Μπαρτσελόνα το 2021
Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, με τον Λιονέλ Μέσι, μετά από την κατάκτηση του Copa del Rey από την Μπαρτσελόνα το 2021 @2022 ANGEL FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι τον οποίο χαρακτήρισε οπαδό της Μπαρτσελόνα, όμως αρνήθηκε να δώσει πολλές ελπίδες στους φίλους των μπλαουγκράνα που ονειρεύονται την επιστροφή του στο "Καμπ Νόου".

Ο Λιονέλ Μέσι έχει ζήσει μία μυθική καριέρα στα γήπεδα ωστόσο η τελευταία διετία ξεπερνάει τα όρια της... φαντασίας, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να αφαιρεί από πάνω του τα δύο τελευταία "αγκάθια" που τον τσιμπούσαν. Αυτά που είχαν να κάνουν με την απουσία μεγάλων τίτλων σε εθνικό επίπεδο από το παλμαρέ του, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να "απαντάει" πρώτα στους επικριτές του με το Copa America το 2021 και εν συνεχεία με το Μουντιάλ 2022.

Όπως ήταν αναμενόμενο, αν υπήρχε μία φορά επιθυμία από πλευράς Μπαρτσελόνα να του ανοίξει ξανά την αγκαλιά της τώρα αυτή έχει πολλαπλασιαστεί, με τον Τζουάν Λαπόρτα να κρατάει όμως μικρό καλάθι λόγω του συμβολαίου που έχει ο παίκτης με την Παρί αλλά και τη φημολογία που τον φέρνει ένα βήμα από το να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του μαζί της.

"Για μας είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Τον είχαμε εδώ και έγινε παίκτης εδώ. Είμαι πεπεισμένος πως εκείνος, στην καρδιά του, είναι κουλέ (σ.σ. η ονομασία των φίλων της Μπαρτσελόνα). Είναι σημείο αναφοράς των κουλέ και θα είναι πάντα δεμένος με την Μπάρτσα.

Θα μας άρεσε πολύ να επιστρέψει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει", τόνισε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα ισπανικά μίντια, και πρόσθεσε: "Είναι προφανές ότι θα ήθελα να επιστρέψει μία ημέρα. Θα μου άρεσε αλλά δεν μπορούμε να δημιουργούμε τέτοιες προσδοκίες.

Είναι παίκτης της Παρί και έχει συμβόλαιο μαζί τους. Κατέκτησε το Μουντιάλ και είμαστε πολύ χαρούμενο για αυτόν. Οι μηχανισμοί στήριξης ενεργοποιήθηκαν για να σώσουμε το σύλλογο που ήταν σε μία δύσκολη κατάσταση, τώρα η ισπανική λίγκα έχει θέσει όρια.

Σε περίπτωση που ενεργοποιήσουμε εκ νέου κάποιο μηχανισμό στήριξης, δεν θα το κάνουμε για να πάρουμε κάποιον παίκτη".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ