ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Λάρισα - Πανσερραϊκός 1-1

Λάρισα - Πανσερραϊκός 1-1
Λάρισα

Ισόπαλο έληξε το ματς της Λάρισας με τον Πανσερραϊκό με σκορ 1-1 (Ζουράφσκι 18', Κωνσταντινίδης 93')

Οι δυο ομάδες στοχεύουν στους τρεις βαθμούς για διαφορετικό λόγο η κάθε μια. Η Λάρισα από την πλευρά της θέλει την νίκη για να διατηρηθεί κοντά στις θέσεις των Play-off, ενώ ο Πανσερραϊκός ψάχνει την νίκη σε όλα τα ματς, μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολλογίας.
Στο Ντεμπούτο του Στέλιου Γιαννακόπουλου με την φανέλα της Λάρισας δεν συνδυάστηκε με νίκη αφού ο Πανσερραϊκός "έκλεψε" την νίκη για την ΑΕΛ στις καθυστερήσεις χάρις το γκολ του Κωνσταντινίδη στο 93'. Το γκολ της Λάρισας πέτυχε ο Ζουράφσκι στο 18'.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μαρίνος Ουζουνίδης: Κοτσόλης, Κώτσιος, Γιαννακόπουλος (Τσίγκας 88'), Πάρα Φκούντο, Σαρμιέντο (Κυριακίδης 76'), Ααράμπ, Ίλιτς (Φωτάκης 46'), Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Κατσιαρός, Ζουράφσκι.

Ούγκο Μπρος: Ίλιτς, Καλλιμάνης, Κάλι, Αουρέλιο, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς (Κωνσταντινίδης 60'), Μπουλέ, Μουτάβντζιτς, Αμπουκακάρι, Διγκόζης (Τσεχ 74'), Γκούρτσας (Τάντιτς 46').

Κίτρινες Διγκόζης (Πανσερραϊκός 39'), Σαρμιέντο (Λάρισα 45'), Καλί (Πανσερραϊκός 66'), Ααράμπ (Λάρισα 77'), Φωτάκης (Λάρισα 84').
κόκκινες: -
Με μια ματιά
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανσερραϊκό να είναι εκείνος που έχει επιβάλει τον ρυθμό του στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην άμυνα της Λάρισας κυρίως από τα δεξιά.

Παρόλα αυτά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία έγινε από την ΑΕΛ με τον Πάρα στο 14' να σουτάρει δυνατά, τον Ίλιτς να αποκρούει αδύναμα αλλά ο Γιαννακόπουλος στην προσπάθεια του να εκμεταλλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα, έκανε φάουλ.

Στο 18' ο Ματσέι Ζουράφσκι που δείχνει φορμαρισμένος τελευταία έκανε το 1-0 μετά από πάσα του Σαρμιέντο μέσα στην περιοχή του Ίλιτς και με πλασέ έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Στο 23' και το 25' ο Ζουράφσκι παραλίγο να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν στην πρώτη περίπτωση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννακόπουλου, βρέθηκε με την μπάλα μόνος μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Στην συνέχεια έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ίλιτς.

Τα επόμενα λεπτά ανήκουν στον Πανσερραϊκό και τον Αουρέλιο ο οποίος στο 38' εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να πηγαίνει προς την εστία του Κοτσόλη, ο οποίος σάστισε προσωρινά αλλά είδε την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 40' ο Βραζιλιάνος άσος εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτσόλη και να βγαίνει κόρνερ, σε μια εκπληκτική φάση.

Το πρώτο μέρος τελείωσε με την Λάρισα να προηγείται χάρις το γκολ του Ζουράφσκι αλλά τον Πανσερραϊκό να είναι εκείνος που έκανε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να απειλεί πρώτη την εστία του Ίλιτς όταν ο Γιαννακόπουλος, που έχει θετική παρουσία στον αγώνα, εκτέλεσε κόρνερ στο 52' με τον Φωτάκη να παίρνει την κεφαλιά και τους αμυντικούς τους Πανσερραϊκόυ να διώχνουν μακριά την μπάλα

Στο 64' ο Γιαννακόπουλος έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ζουράφσκι ο οποίος έκανε την ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Φωτάκη που σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ίλιτς. Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κατσιαρός έκανε το σουτ αλλά ο Ίλιτς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 68' σε δυνατό σουτ του Φωτάκη η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά με τον Πάρα να παρεμβάλλεται βάζοντας το κεφάλι του. Ο Καλί που ήταν στην γραμμή της εστίας του Πανσερραϊκού έδιωξε την μπάλα η οποία πήγαινε μέσα.

Στο 79' ο Ζουράφσκι έκανε σέντρα σουτ μέσα στην περιοχή του Πανσερραϊκού με τον Πάρα να πετάγεται μέσα στην μικρή περιοχή και να παίρνει την κεφαλιά, όμως ο Ίλιτς με εκπληκτική προσπάθεια έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 93' ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσεχ

Το ματς έληξε με την ομάδα των Σερρών να κλέβει τον βαθμό μέσα στο Αλκαζάρ χάρις το τέρμα του έμπειρου Κωνσταντινίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Συνέντευξη Τύπου
Μαρίνος Ουζουνίδης (τεχνικός Λάρισας): "Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία που ομολογουμένως ήταν κακή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα πρέπει να σταθούμε στα δικά μας, σε αυτά που κάναμε λάθος και όχι στη διαιτησία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια.

Μου είπαν ότι βάλαμε ένα γκολ αλλά ακυρώθηκε. Εγώ θα πω ένα πράγμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι.

Περιμένω να φύγουν κάποιοι παίκτες όπως ο Ρομπέρ για να γίνει κάποια μεταγραφή. Από τον Γιαννακόπουλο πάντως έμεινα ευχαριστημένος και δείχνει ότι είναι έτοιμος σε αντίθεση με τον Ιλιτς που είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, αλλά ακόμα ανέτοιμος.

Πλέον, δυσκολεύει η κατάσταση για την 5η θέση. Είχαμε μία ευκαιρία να δημιουργήσουμε μία διαφορά από τους διώκτες μας και την απωλέσαμε στο 93'".





Ούγκο Μπρος (τεχνικός Πανσερραϊκού): "Σήμερα παίξαμε με καλύτερο αντίπαλο. Η Λάρισα άξιζε τη νίκη και πιστεύω εμείς δεν αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Ημασταν τυχεροί και δεν το κρύβουμε. Το μόνο που κρατάω από το παιχνίδι είναι τον βαθμό, τίποτα άλλο".


Όλα τα λεφτά...
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Λάρισας ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά, παρά το γεγονός ότι οι “βυσσινή” δεν κατάφεραν να κερδίσουν.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την αμυντική αδράνεια της Λάρισας στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης, που είχαν ως αποτέλεσμα ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης να βρεθεί μόνος του μέσα στην περιοχή του Κοτσόλη και με κεφαλιά να κάνει το 1-1.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των φιλοξενούμενων Πανσερραϊκός
(Ούγκο Μπρος): Ίλιτς, Καλλιμάνης, Καλί, Αουρέλιο, Γαλανόπουλος, Μιλένκοβιτς, Μπουλέ, Μουτάβντζιτς, Αμπουκακάρι, Διγκόζης, Γκούρτσας.
Η 11άδα των γηπεδούχων Λάρισα
(Μαρίνος Ουζουνίδης): Κοτσόλης, Κώτσιος, Γιαννακόπουλος, Πάρα Φακούντο, Σαρμιέντο, Ααράμπ, Ίλιτς, Ιγκλέσιας, Βέμπερ, Κατσιαρός, Ζουράφσκι.
1' Έναρξη αγώνα
6' Φάουλ Πανσερραϊκός Διγκόζης
Καλή εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά για τον Πανσερραϊκό, ο Κοτσόλης απομάκρυνε τον κίνδυνο με τις γροθιές του
10' Σχόλιο
Ο Πανσερραϊκός εμφανίζεται ιδιαίτερα ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο του "Αλκαζάρ", δημιουργώντας αρκετά προβλήματα κυρίως από την δεξιά πλευρά της Λάρισας
14' Σουτ Λάρισα Πάρα
Δυνατό σουτ του Πάρα, ο Ίλιτς αποκρούει ασταθώς αλλά στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος στην προσπάθειά του να μπει στη φάση κάνει φάουλ στον τερματοφύλακα των "λιονταριών"
18' Γκολ Λάρισα Ζουράφσκι
Ο Σαρμιέντο έκανε την μπαλιά προς τη μικρή περιοχή του Ίλιτς, ο Ζουράφσκι από κανονική θέση βγήκε στην πλάτη της άμυνας, έκανε το κοντρόλ και από κοντά δε δυσκολεύτηκε να δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους
23' Ευκαιρία Λάρισα Ζουράφσκι
Εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά με τον Γιαννακόπουλο να στέλνει την μπάλα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Ιγκλέσιας πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Ζουράφσκι μόνος του έπιασε απευθείας το σουτ, ωστόσο η προσπάθειά του πέρασε μακριά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ίλιτς
25' Σουτ Λάρισα Ζουράφσκι
Δυνατό σουτ του Ζουράφσκι από πλεονεκτική θέση, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ίλιτς
33' Σουτ Λάρισα Σαρμιέντο
Καλή συνεργασία από Σαρμιέντο και Πάρα, ο πρώτος από το ύψος της μεγάλης περιοχής επιχείρησε να νικήσει τον Ίλιτς, αλλά το σουτ του μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων
38' Ευκαιρία Πανσερραϊκός Αουρέλιο
Επικίνδυνη στιγμή για τα καρέ του Κοτσόλη με τον Αουρέλιο να εκτελεί συρτά φάουλ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να σαστίζει και να παρακολουθεί με ανακούφιση την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι
39' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός Διγκόζης
41' Δοκάρι Πανσερραϊκός Αουρέλιο
Κόρνερ από τον Αουρέλιο, η μπάλα χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία απομακρύνεται
45' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Σαρμιέντο
45' Έναρξη καθυστερήσεων 1 Λεπτό
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
46' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Τάντιτς στη θέση του Γκούρτσα
46' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Φωτάκης στη θέση του Ίλιτς
52' Ευκαιρία Λάρισα Φωτάκης
Σέντρα... διαβήτης του Γιαννακόπουλου, ο Φωτάκης με τον Ίλιτς στο έλεός του αιφνιδιάστηκε με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Πανσερραϊκού να απομακρύνουν την μπάλα
60' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Μιλένκοβιτς
65' Ευκαιρία Λάρισα Φωτάκης
Εξαιρετική συνεργασία του Γιαννακόπουλου με τον Ζουράφσκι, ο Πολωνός σέρβιρε την μπάλα στο Φωτάκη που επιχείρησε το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ίλιτς
66' Κίτρινη κάρτα Πανσερραϊκός Καλί
66' Σουτ Λάρισα Κατσιαρός
Καλό σουτ του Κατσιαρού λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο Ίλιτς ασταθώς απομακρύνει σε κόρνερ
67' Ευκαιρία Λάρισα Πάρα
Σουτ του Φωτάκη, ο Πάρα με το κεφάλι άλλαξε την τροχιά της μπάλας, ο Καλί την απομάκρυνε πάνω στη γραμμή
70' Σουτ Λάρισα Πάρα
Γυριστό σουτ του Πάρα, η μπάλα πέρασε άουτ
74' Αλλαγή παίκτη Πανσερραϊκός
Ο Τσεχ στη θέση του Διγκόζη
76' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Κυριακίδης στη θέση του Σαρμιέντο
77' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Ααράμπ
80' Ευκαιρία Λάρισα Πάρα
Σέντρα του Ζουράφσκι από τα δεξιά, μόνος του ο Πάρα απέναντι στον Ίλιτς, ο Αργεντινός έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων "καθάρισε" τη φάση με διπλή επέμβαση
84' Κίτρινη κάρτα Λάρισα Φωτάκης
87' Αλλαγή παίκτη Λάρισα
Ο Τσίγκας στη θέση του Γιαννακόπουλου
90' Έναρξη καθυστερήσεων 4 Λεπτά
90' Γκολ Πανσερραϊκός Κωνσταντινίδης
Ο Σωτήρης Κωνσταντινίδης, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσεχ, με άπιαστη κεφαλιά σοκάρει τη Λάρισα στις καθυστερήσεις (σ.σ. 93')
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης










































TAGS ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ