ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάθος email ή λανθασμένη πληκτρολόγηση; Το παρασκήνιο του ναυαγίου της μεταγραφής του Κόστιτς στη Λάτσιο

Ο Φίλιπ Κόστις πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μαζί με τον Αντρέ Σίλβα
Ο Φίλιπ Κόστις πανηγυρίζει γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης μαζί με τον Αντρέ Σίλβα AP IMAGES

Ο Φίλιπ Κόστιτς ήταν έτοιμος να αφήσει την Άιντραχτ για την Λάτσιο όμως το deal ναυάγησε, με τον μάνατζέρ του να καταγγέλει πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League έδωσε λάθος mail και τους Γερμανούς να απαντούν πως οι Ιταλοί δεν πληκτρολόγησαν τη σωστή διεύθυνση.

Για όλη σχεδόν την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Λάτσιο κυνήγησε τον Φίλιπ Κόστιτς, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να εισηγηθεί στη διοίκηση των Ρωμαίων την απόκτησή του θεωρώντας τον ιδανικό για να κουμπώσει στη διάταξη 4-3-3 με την οποία θέλει να παίζει η ομάδα του τη νέα σεζόν.

Παρά το γεγονός όμως ότι οι πρωτευουσιάνοι φλέρταραν έντονα με τον Σέρβο εξτρέμ, το φινάλε των μεταγραφών ήταν για πολλούς αναπάντεχο, αφού αντί για τον Κόστιτς κινήθηκαν και έκλεισαν τον Ματία Τζακάνι, πληρώνοντας 9 εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάς Βερόνα.

Τι έγινε όμως και ενώ ο Κόστιτς είχε φτάσει στο σημείο να απέχει από τις προπονήσεις της Άιντραχτ (για να πιέσει καταστάσεις και να πάρει μεταγραφή) και οι Γερμανοί πήραν τον Χάουγκε (από την Μίλαν) για αντικαταστάτη του, εντέλει χάλασε το deal;

Η εξήγηση είναι απίστευτη αν κρίνει κανείς από τα λεγόμενα του Φαλί Ραμαντάνι, ο οποίος μιλώντας στον Ιταλό δημοσιογράφο Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, αποκάλυψε πως προκειμένου να σαμποτάρει τη μετακίνηση του Κόστιτς, η διοίκηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης δεν έδωσε το σωστό mail στους ανθρώπους της Λάτσιο για να ολοκληρώθεί το deal.

Η τελική πρόταση της Λάτσιο για Κόστιτς δεν έφτασε ποτέ

Η Άιντραχτ έριξε τις απαιτήσεις της και ζήτησε 10 εκατομμύρια ευρώ συν 3 μπόνους, η Λάτσιο έφτασε από την πλευρά της να προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ συν 2 μπόνους, όμως η τελευταία πρόταση δεν έφτασε ποτέ εξαιτίας του... λανθασμένου mail και έτσι η Λάτσιο στράφηκε σε άλλη περίπτωση, ανέφερε χαρακτηριστικά στον γνωστό δημοσιογράφο ο εκπρόσωπος του παίκτη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει πλέον αντίλογος αφού λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση παραπόνων από την πλευρά του Κόστιτς, η Άιντραχτ υποστήριξε πως δεν έδωσαν εκείνοι εσκεμμένα λανθασμένη ηλεκτρονική διευθύνηση αλλά ήταν οι άνθρωποι της Λάτσιο που έκαναν άθελά τους λάθος στην πληκτρολόγηση του mail.

"Δεν δώσαμε λάθος mail κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσων για τον Κόστιτς, Αντίθετα ήταν η Λάτσιο που ξέχασε το γράμμα "K" στη διευθύνση όταν έστειλαν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την προσφορά τους", ανέφεραν οι Γερμανοί.

Το σίγουρο είναι πως μετά από όλα αυτά ο -δυσαρεστημένος- Κόστις παραμένει στο δυναμικό της Άιντραχτ και είναι αρκετά πιθανό να τον βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Europa League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ