ΑΡΗΣ

Λάτσιο - Άρης 2-0

Λάτσιο - Άρης 2-0
INTIME SPORTS

Ο Άρης γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λάτσιο πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση κυρίως στο αμυντικό κομμάτι. Γκολ ο Σισέ που είχε εξαιρετική παρουσία, αν και έχασε πέναλτι (videos).

Ο Άρης στο πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι του καλοκαιριού γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ και έφτασε τα 11 γκολ παθητικό στα τελευταία ματς.

Οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης ήταν τραγικοί αμυντικά στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν δεθεί τουλάχιστον 2-3 τέρματα ακόμα, όμως το χαμένο πέναλτι του Σισέ και η αστοχία κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα. Στο δεύτερο μέρος κάπως διορθώθηκε η κατάσταση, όμως τα πολλά νεύρα δεν μας άφησαν να δούμε ποδόσφαιρο της προκοπής.

Το ματς ξεκίνησε με αρκετό ρυθμό και τον Άρη να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό. Ο Καπετάνος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Φατί πήρε την κεφαλιά, όμως ο Μπιζάρι έδιωξε εντυπωσιακά.

1-0: Η άμυνα του Άρη δέχθηκε μεγάλη πίεσε και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη κυρίως από τα αριστερά. Ο Γκαρίδο στο 22ο λεπτό ανέβηκε ανενόχλητος από τα αριστερά και μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή. Εκεί γύρισε τη μπάλα στον Ρόκι που ήταν μόνος και αυτός με πλασέ νίκησε τον Σηφάκη, που νωρίτερα είχε σταματήσει δυο φορές τον έμπειρος φορ.

Στη συνέχεια οι Ιταλοί ήταν καλύτεροι και έχασαν πολλές ευκαιρίες, όμως και ο Άρης είχε μία καλή στιγμή. Ο Βανγκέλι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο 26', ο Μπιζάρι την έχασε και ο Νέτο μόνος του από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα άουτ!

2-0: Η Λάτσιο έκανε δυο τα τέρματα της στο 35ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ, με τον Σισέ να πηδά ανενόχλητος μέσα στη μεγάλη περιοχή και με κεφαλιά να νικάει τον Σηφάκη. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Με την Λάτσιο να χάνει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη και τον Άρη να πελαγοδρομεί στην άμυνα με τους Λαζαρίδη και Παπαζαχαρία να συναγωνίζονται στα λάθη.

Ξεκίνημα με λάθος

Ο Άρης ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο το δεύτερο μέρος, καθώς Βανγκέλι με ανόητο τρόπο έριξε κάτω τον Ρόκι μέσα τη μεγάλη περιοχή. Ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση του, όμως έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα ψηλά και άουτ!.

Πέναλτι δικαιούταν και ο Άρης στο 63ο λεπτό, όταν ο Ντιακιντέ έσπρωξε τον Τσέζαρεκ μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Στη συνέχεια του αγώνα είχαμε πολλά νεύρα και κάποιες... ψιλές με τον Σολτάνι και τον Καστίγιο να είναι πρωταγωνιστές.

Ο Άρης πάντως έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75ο λεπτό, όταν ο Φατί έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά, όμως ο Κροάτης φορ αν και από καλή θέση έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μίσελ να φτάσει κοντά στο γκολ, όταν και έκανε δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δυο ομάδες να χάνουν από μία καλή ευκαιρία, χωρίς όμως να μπει κάποιο γκολ.

Λάτσιο (Ρέχα): Μπιζάρι, Ζάουρι, Ντιακιτέ, Ντίας, Γκαρίδο, Τσάνα, Λεντέσμα, Λούλιτς, Μάουρι, Ρόκι, Σισέ.

Άρης: (Τσιώλης): Σηφάκης, Βανγκέλι, Μίσελ, Παπαζαχαρίας, Λαζαρίδης, Φατί, Νέτο, Τόχα, Καπετάνος, Καστίγιο, Σολτάνι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ