SERIE A

Λάτσιο: "Δένει" μέχρι το 2025 τον Στρακόσα

Lazio's goalkeeper Thomas Strakosha during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Lecce at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Lazio's goalkeeper Thomas Strakosha during the Italian Serie A soccer match between Lazio and Lecce at Rome's Olympic stadium, Sunday, Nov. 10, 2019. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Θωμάς Στρακόσα αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Λάτσιο μέχρι το 2025 ενώ στο νέο συμβόλαιο θα προβλέπονται αυξημένες απολαβές.

Το ενδιαφέρον της Τότεναμ κινητοποίησε τη Λάτσιο κι έτσι οι Ρωμαίοι τις επόμενες ημέρες θα τον "δέσουν" μέχρι το 2025. Ο Θωμάς Στρακόσα θα υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τους μπιανκοτσελέστι.

Το τρέχον συμβόλαιο του 25χρονου τερματοφύλακα με την ομάδα της Αιώνιας Πόλης εκπνέει το 2022. Ο Στρακόσα είναι ο βασικός γκολκίπερ της Λάτσιο (26 συμμετοχές στη Serie A, 1 στο Coppa Italia και 4 στο Europa League) κι έχει σημαντική συμβολή στην κούρσα πρωταθλητισμού που κάνει η ομάδα του.

Σύμφωνα, δε, με την Gazzetta dello Sport το νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο διεθνής Αλβανός - γεννηθείς στην Αθήνα - γκολκίπερ θα προβλέπει και αυξημένες απολαβές. Πάντως στην Ιταλία θεωρούν ότι αυτό δεν θα αποθαρρύνει τους επίδοξους μνηστήρες από το να επιδιώξουν την απόκτησή του κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ