ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Είπε "ναι" στην πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ιμόμπιλε

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, group E, soccer match between Lazio and Celtic at Rome's Olympic stadium, Tuesday, Nov. 28, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's first goal during the Champions League, group E, soccer match between Lazio and Celtic at Rome's Olympic stadium, Tuesday, Nov. 28, 2023. (AP Photo/Alessandra Tarantino) @2023 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Λάτσιο αποδέχτηκε την πρόταση της Μπεσίκτας για την παραχώρηση του Τσίρο Ιμόμπιλε και ο 34χρονος Ιταλός στράικερ είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα μέχρι το 2026 με πλουσιοπάροχες απολαβές.

Μετά από οκτώ χρόνια στην Λάτσιο (207 γκολ σε 340 συμμετοχές, τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο με την ομάδα της Ρώμης) ο Τσίρο Ιμόμπιλε αλλάζει φανέλα και χώρα, με την Μπεσίκτας να έρχεται σε συμφωνία με τους πρωτευουσιάνους για την απόκτησή του.

Ο 34χρονος επιθετικός δεσμευόταν με συμβόλαιο με τους λατσιάλι μέχρι το 2026 όμως πίεζε εδώ και καιρό για να φύγει, κάτι που ανάγκασε τον Κλαούντιο Λοτίτο να πει τελικά το "si" στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και μάλιστα με ένα μικρότερο ποσό από αυτό που ήθελε αρχικά να βάλει στα ταμεία της ομάδας του.

Η αρχική αξίωση των 10 εκατομμυρίων ευρώ έγινε γρήγορα 5, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν τελικά τη χρυσή τομή στα 3 εκατομμύρια ευρώ ως ποσό αποζημίωσης στην Λάτσιο για τη φυγή του και τον παίκτη να συμφωνεί για συμβόλαιο με τους αετούς μέχρι το 2026 (με οψιόν για έναν χρόνο ακόμη) με ετήσιες απολαβές ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ