ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Σε τεντωμένο σχοινί η σχέση του Τούντορ με τη διοίκηση των Ρωμαίων

Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024
Ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει οδηγίες στους παίκτες της Λάτσιο κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A με την Γιουβέντους | 30 Μαρτίου 2024 @2024 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Η συνάντηση κορυφήςστην Λάτσιο έδειξε πως υπάρχει σαφής διάσταση απόψεων μεταξύ του Ιγκόρ Τούντορ και της διοίκησης, γεγονός που φέρνει πολλά μαύρα σύννεφα πάνω από το "Ολίμπικο" αναφορικά με το μέλλον του Κροάτη στον πάγκο.

Ο Ιγκόρ Τούντορ ανέλαβε τα ηνία της Λάτσιο μετά από την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι μεσούσης τηςσεζόν και οδήγησε την ομάδα της αιώνιας πόλης στην κατάκτηση της 7ης θέσης, που της εξασφάλισε την παρουσία στο League Phase του νέου Europa League, ωστόσο αυτό δεν μοιάζει ικανό για να τον κρατήσει στο Φορμέλο.

Αιτία η σημαντική διάσταση απόψεων που υπάρχει ανάμεσα στον Κροάτη προπονητή και τους διοικούντες τον σύλλογο και η οποία παρατηρήθηκε στο ραντεβού κορυφής που είχαν οι δύο πλευρές την Δευτέρα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο για διαφορά φιλοσοφίας και απροθυμία της διοίκησης να ικανοποιήσει τις -μεγάλες- μεταγραφικές επιθυμίες του Τούντορ.

Μετά από το συγκεκριμένο ραντεβού ο Τούντορ έφυγε για διακοπές και βρίσκεται σε τηλεφωνική συνομιλία με τη διοίκηση, με την "Sportmediaset" να αναφέρει χαρακτηριστικά πως "για την ώρα η παραίτηση δεν είναι επιλογή του προπονητή ενώ ο σύλλογος δεν σκέφτεται την απόλυσή του".

Ωστόσο, τα μαύρα σύννεφα έχουν πυκνώσει πάνω από το "Ολίμπικο", αν αναλογιστεί κάποιος ότι μετά από το ραντεβού των δύο πλευρών που δεν στέφθηκε με επιτυχία, οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας ύψωσαν έξω από το γήπεδο πανό που έγραφε τα εξής:

"Ως προπονητής να αξιολογηθείς, ως άνθρωπος... Τούντορ για τα σκ@τ@". Επιπροσθέτως, στη σχετική ανάρτηση που έκαναν στο Instagram, ανέφεραν χαρακτηριστικά:

"Η αξία ενός ανθρώπου που έχει εξουσία, φαίνεται από τη σχέση που έχει όχι με τους από πάνω του αλλά με τους κάτω από αυτόν. Ένας παίκτης, ένας εργάτης αποθήκης, ένας μασέρ έχουν όλοι την ίδια αξία!"

Σημειώνεται πως σε περίπτωση απομάκρυνσης του Τούντορ, ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί ως διάδοχοί του στον πάγκο της Λάτσιο είναι και αυτό του -υποψηφίου για τον Παναθηναϊκό- Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έφυγε μεν έχοντας παράπονα ωστόσο εξακολουθεί να απολαμβάνει τον σεβασμό των παικτών και της εξέδρας.

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ