ΠΑΟΚ

Λαβωμένος και στα Γιάννινα

Λαβωμένος και στα Γιάννινα
INTIME SPORTS

Κοντρέρας, Βιεϊρίνια θα υποβληθούν αργότερα σε μαγνητική, ωστόσο δύσκολα θα μπουν στα πλάνα Μπόλονι. Τι συμβαίνει με τον Λίνο.

Με χαλαρό πρόγραμμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στην Τότεναμ στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Ωστόσο, ο Λάσλο Μπόλονι ήδη έχει αρχίσει να φτιάχνει τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριρμένα, ο Κοντρέρας (που έχει εκτεταμένο αιμάτωμα στον δικέφαλο) και ο Βιεϊρίνια (που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας για τη θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο) θεωρείται πολύ δύσκολο να δώσουν το παρών στην αναμέτρηση της Κυριακής. Αμφότεροι θα υποβληθούν σε μαγνητική το μεσημέρι για να διαπιστωθεί σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα γίνουν γνωστά αργότερα. Εξάλλου, ο Μάσιέλ Λίνο δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, αύριο θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ωστόσο είναι ακόμη ανέτοιμος και δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ