ΠΑΟΚ

Λαβωμένος στην Ξάνθη

Λαβωμένος στην Ξάνθη
Φερναντεζ

Με τους Κνολ, Λάκη, Σάλμον, Γλύκο, Άλαν και Μπαϊάνο να μένουν εκτός αποστολής και ανέτοιμο τον Φερνάντεζ στην Ξάνθη

Η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής (10:00), μετά το τέλος της οποίας έγινε γνωστή η αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, εν όψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος της Super League.
O Φερνάντεζ δεν συμμετείχε, λόγω του πρηξίματος στο πέλμα από την χθεσινή προπόνηση, ενώ οι Λάκης και Γλύκος έκαναν ατομικό πρόγραμμα με τον τελευταίο να γυμνάστηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη, για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος: Αθανασιάδης, Βαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Kυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Ορφανός, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντεζ, Γκονζάλεζ, Ίλιεφ και Ουντέζε.

Όσον αφορά τους Βραζιλιάνους Άλαν και Μπαϊάνο το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκαν από τον Γιώργο Παράσχο στην αποστολή του ΠΑΟΚ δεν είχε να κάνει με πρόβλημα τραυματισμού αλλά το ότι δεν έχουν κατατεθεί τα συμβόλαιά τους. Η παραμονή του πρώτου στο δυναμικό του ΠΑΟΚ παραμένει αμφίβολη και ίσως να δοθεί ως δανεικός ενώ όσον αφορά τον δεύτερο το συμβόλαιό του θα κατατεθεί την Δευτέρα.




TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ