ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Λάβρος κατά Κιελίνι ο Ρανιέρι

Λάβρος κατά Κιελίνι ο Ρανιέρι
Ρανιερι

Πυρ και μανία με τον Ιταλό αμυντικό είναι ο τεχνικός των "μπιανκονέρι", κατηγορώντας τον ότι με δηλώσεις του υπονόμευσε την ενότητα της ομάδας

Ο Ιταλός τεχνικός έδειξε ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, και δεν δίστασε να στήσει στη... σέντρα τον παίκτη του, κατηγορώντας τον ότι με τη συμπεριφορά του αυτή διατάραξε το καλό κλίμα και την ενότητα των "μπιανκονέρι".
"Πιστεύω ότι η ενότητα του γκρουπ είναι ιερή και με αυτές τις κουβέντες ο συγκεκριμένος παίκτης την κατέστρεψε", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Ρανιέρι για να συνεχίσει με ακόμα πιο έντονο ύφος:

"Μπορώ να κατανοήσω τις ανησυχίες του, όμως αυτά τα πράγματα πρέπει να μένουν μέσα στην οικογένεια και να μην βγαίνουν προς τα έξω. Ενήργησε πολύ επιπόλαια.

Ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πρέπει να είναι ο παίκτης-πρότυπο για την ομάδα. Εάν ο Κιελίνι, που δεν έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι απογοητευμένος, τότε τί θα έπρεπε να πει ο Άλεξ; Τί θα γίνει εάν ο Κιελίνι κερδίσει κάτι, θα μας σκοτώσει;"

Μετά από αυτό το "δριμύ κατηγορώ" κατά του πρώην αρχηγού της Εθνικής Ελπίδων της Ιταλίας, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τον παίκτη να βρει την πόρτα ανοιχτή για την 11αδα, με τις πληροφορίες από την Ιταλία να κάνουν λόγο για πρόταση της Λίβερπουλ ύψους 5 εκ.λιρών για να τον αποκτήσει,









TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ