ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Αρκετά σημαντικό για μένα"

Λαζαρίδης: "Αρκετά σημαντικό για μένα"
INTIME SPORTS

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League στο ματς με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρέλαβε το μεσημέρι ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης.

Το βραβείο στον ποδοσφαιριστή του Άρη έδωσε ο γενικός αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας, Γιώργος Κολτσίδας, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ARIS MEGASTORE.

Ο Λαζαρίδης σημείωσε στην αρχή των δηλώσεών του: " Θα ήθελα, αρχικά, να ευχαριστήσω τον κ. Κολτσίδα, αλλά και τον κόσμο που με ψήφισε. Όσο για το γκολ, έτυχε να είμαι εγώ και να βρίσκομαι εκεί την κατάλληλη στιγμή, αυτά γίνονται. Ήταν πραγματικά ένα πολύ ωραίο γκολ και επειδή εμείς οι αμυντικοί σπάνια σκοράρουμε, ήταν αρκετά σημαντικό για μένα. Θέλω να το αφιερώσω στη σύζυγό μου και στο γιο μου".

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη αναφέρθηκε και στην άδικη ήττα της ομάδας από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, τονίζοντας: " Ήταν μια δύσκολη βραδιά για εμάς, αλλά το σημαντικό και ικανοποιητικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, έπαιξε καλά και έκανε ευκαιρίες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου, ωστόσο, σε τιμωρεί όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν βάζεις το γκολ".

Τέλος, μίλησε και για το μεθαυριανό ματς για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος με την Λάρισα (08/11, 17:15) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», υπογραμμίζοντας: " Ο αγώνας κρύβει παγίδες, αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και κοιτάμε μπροστά. Οπωσδήποτε πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι, να ανέβουμε στη βαθμολογία και θα τα δώσουμε όλα για να το καταφέρουμε".

Κολτσίδας: "Άριστος επαγγελματίας"

Από την πλευρά του ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Άρη, Γιώργος Κολτσίδας, τόνισε αφού παρέδωσε το βραβείο στον Λαζαρίδη πως: " Θέλω να ευχηθώ στο Νίκο κάθε επιτυχία και να είναι πάντα υγιής. Σήμερα, είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για τον ίδιο. Σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ και χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για μένα που του δίνω αυτό το βραβείο και αναμένω κι άλλα τέτοια γκολ για την ομάδα. Εύχομαι να συμβάλλει κι αυτός, ώστε να πετύχει ο Σύλλογος τους στόχους του
" για να προσθέσει στη συνέχεια: " Όσο καιρό είμαστε μαζί και τον γνωρίζω, είναι εξαίρετο παιδί και άριστος επαγγελματίας. Δεν υπάρχει ούτε ένα ψεγάδι να του καταλογίσω. Χαιρόμαστε όλοι που είναι στην ομάδα μας και εύχομαι να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας".

Εκτίει με Λάρισα ο Μίσελ

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για τον αγώνα της Δευτέρας με αντίπαλο την Λάρισα με τον Σέρχιο Κόκε να προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς. Όσο για τους Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Γρηγόρη Παπαζαχαρία συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Απών από το παιχνίδι θα είναι ο Μίσελ ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής που του επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ λόγω της αποβολής του στα Τρίκαλα. Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια πρωινή προπόνηση και στην συνέχεια ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με την Λάρισα.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ