ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Δυναμική επαναφορά"

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΡΗΣ / 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
Ο άνθρωπος που... σκότωσε την Ατλέτικο. MOTIONTEAM

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του εν όψει της έναρξης του Β' γύρου του πρωταθλήματος της Super League.

Αρχικά και αναφορικά με την εβδομάδα που είχαν στη διάθεσή τους οι ποδοσφαιριστές του Έκτορ Ραούλ Κούπερ να ξεκουραστούν σχολίασε στον ΑΡΗΣ FM 92,8: " Σίγουρα χρειαζόμασταν ξεκούραση τόσο πνευματικά όσο και σωματικά.

Η ομάδα μας, έδωσε περίπου 26 παιχνίδια και αυτό σημαίνει πως ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμάς. Ξεκουραστήκαμε όμως και είμαστε έτοιμοι να μπούμε πιο δυνατά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος".

Ερωτηθείς για το πώς πέρασε τις ημέρες των Χριστουγέννων, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είπε: "Μοιράστηκα χρόνο με τους δικούς μου ανθρώπους, πέρασα όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ήταν πολύ καλό τάιμ άουτ για εμάς.

Συνεχώς άκουγα πολύ όμορφα λόγια στον δρόμο από τον κόσμο του Άρη και καταλαβαίνω ότι είναι όλοι ενθουσιασμένοι με την ευρωπαϊκή μας πορεία. Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης κάνει βήματα προς τα πάνω".

Για την επαναφορά της ομάδος στο Πρωτάθλημα με την αναμέτρηση κόντρα στην Καβάλα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (04/01, 19:30) ο ίδιος σημείωσε: "Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις κι έχουμε μια εβδομάδα να δουλέψουμε σκληρά ώστε να πάρουμε τη νίκη που είναι το μόνο αποτέλεσμα που θέλουμε", για να συμπληρώσει λέγοντας: "Δώσαμε πολλά παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Δεν μας ικανοποιεί που έχουμε 20 βαθμούς, αλλά από μόνοι μας πρέπει να το βελτιώσουμε στον δεύτερο γύρο. Δεν είχαμε αρκετό χρόνο για ξεκούραση. Θέλουμε αναμφίβολα καλύτερη συγκομιδή στον επόμενο γύρο.

Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας όπως και οι άνθρωποι της ομάδος. Ξέρουμε το υλικό μας, ο προπονητής γνωρίζει τα πάντα, οπότε πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και για ψυχολογικούς λόγους. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στην έδρα μας και εννοείται ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν".


Όσον αφορά πρόσφατη δήλωση του Εκτελεστικού Διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Γιάννη Κόντη, που τον θεωρεί ως MVP της χρονιάς με την επίδοση του και την παρουσία του, ο φορμαρισμένος αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης υπογράμμισε: "Είναι πολύ καλό αυτό που είπε ο κ. Κόντης για μένα. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος σε κάθε προπόνηση. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνει. Θεωρώ ότι μπορώ να δώσω ακόμα παραπάνω με αυτήν την ομάδα.

Μας βοηθά εξαιρετικά η ποιότητα του προπονητή μας. Για όλους είναι καλό που έχουμε έναν προπονητή τέτοιου επιπέδου. Προσωπικά με βοηθάει πολύ".

Ο Λαζαρίδης δεν παρέλειψε να δώσει τις δικές του ευχές εν όψει του 2011 λέγοντας: "Εύχομαι υγεία και ευτυχία. Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είσαι υγιής. Πιο ειδικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για την παρουσία του στο γήπεδο γεγονός που μας ενισχύει πολύ.

Είμαι πεπεισμένος ότι θα το κάνει και στη συνέχεια καθώς ακολουθούν δυνατά παιχνίδια όπως αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στο Πρωτάθλημα".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ