ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι"

Λαζαρίδης: "Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός του Άρη, Νίκος Λαζαρίδης, σε συνέντευξη στον ΑΡΗΣ FM 92,8 αναφέρθηκε στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό (11/09, 19:30) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όχι μόνο.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη αρχικά αναφέρθηκε στην προετοιμασία εν όψει του Σαββατιάτικου αγώνα λέγοντας: " Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε λίγο, αλλά τώρα μπήκαμε στην τελική ευθεία για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Στη συνέχεια θα κοιτάξουμε και το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης".

Ερωτηθείς για το αν ένα τόσο δυνατό παιχνίδι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα μπορούσε να επηρεάσει ψυχολογικά και σωματικά την ομάδα, απάντησε: " Θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους, είτε τώρα είτε αργότερα. Τώρα η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι θετικό το γεγονός ότι έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια, το ματς είναι δύσκολο, όμως η ομάδα είναι πολύ καλά και πιστεύω ότι θα διεκδικήσει τους 3 βαθμούς".

Αναφορικά με την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Άρη ο Λαζαρίδης τόνισε: " Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη εκτός έδρας. Η ομάδα συνεχίζει να βρίσκει τον καλό της εαυτό, οι παίκτες «δένουν» μεταξύ τους, υπάρχει η ανεβασμένη ψυχολογία λόγω των θετικών αποτελεσμάτων και είμαστε έτοιμοι να “χτυπήσουμε” το ντέρμπι".

Σχετικά με τις ικανότητες του Παναθηναϊκού στον επιθετικό τομέα, υπογράμμισε: " Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία ως τώρα. Έχει ποιοτικούς παίκτες και είναι ομάδα έτοιμη από πέρσι. Φέτος έκανε λίγες προσθήκες. Εμείς, όμως, θα κοιτάξουμε τη δική μας πλευρά.

Ο Σισέ είναι ένας πολύ καλός παίκτης, αλλά δεν είναι ολόκληρη η ομάδα. Τον γνωρίζουμε, ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού του και θα του δώσουμε ιδιαίτερη σημασία
".

Για τον κόσμο που θα κατακλύσει το γήπεδο την ημέρα του αγώνα, είπε χαρακτηριστικά: " Ο κόσμος μας παίζει μεγάλο ρόλο και είναι ο 12ός μας παίκτης, κάτι που το βλέπουμε και εκτός και εντός έδρας. Είναι πάντα κοντά μας. Γι' αυτόν τον κόσμο, δεν έχεις να πεις πολλά, παρά μόνο να ζεις και να βλέπεις την ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

Εμείς έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και όλοι μας είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχουμε ακόμη τρεις ημέρες προετοιμασίας μπροστά μας και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό, έχοντας τον κόσμο δίπλα μας
".

Ο Λαζαρίδης αναφέρθηκε και στην ισοπαλία της Εθνικής ομάδας με την Γεωργία στην πρεμιέρα του ομίλου στον δρόμο της πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2012, αλλά και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής με την Κροατία τονίζοντας: " Η 1η αγωνιστική σχεδόν πάντα κρύβει παγίδες. Το γκολ νομίζω πως ήταν θέμα ασυνεννοησίας και τύχης. Η μπάλα βγήκε με κόντρα στον παίκτη της Γεωργίας, ο οποίος στη συνέχεια σκόραρε. Ήταν ένα γκολ τύχης, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, κερδίζει το παιχνίδι.

Όσο για το επόμενο ματς, η Κροατία είναι το φαβορί για την πρόκριση. Είναι ομάδα ποιοτική και με έναν καλό προπονητή στον πάγκο της. Με το καλό μας πρόσωπο, όμως, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Εξάλλου, έχουμε το όνομα, έχουμε καλούς παίκτες και νομίζω ότι μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι
".

Τέλος, για την απόδοση του Μιχάλη Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής, ο ποδοσφαιριστής του Άρη δήλωσε: " Ο Μιχάλης δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις και θέλει να πετύχει και στον Άρη και στην Εθνική. Έχει δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι του αξίζει η θέση που έχει. Είναι πολύ καλός και έχει δρόμο μπροστά του, γιατί είναι μικρός ακόμη".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ