ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Λαζαρίδης: "Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί..."

Λαζαρίδης: "Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί..."
INTIME SPORTS

Την πικρία του για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Νίκος Λαζαρίδης. Τι δήλωσε για την πορεία του Ατρομήτου.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις" ο αμυντικός του Ατρομήτου, Νίκος Λαζαρίδης.

Ο έμπειρος αμυντικός δήλωσε ότι αισθάνεται πικρία για το αποτέλεσμα με τον "δικέφαλο" καθώς η ομάδα του Περιστερίου δέχτηκε το γκολ τις ισοφάρισης στις καθυστερήσεις. Συγκεκριμένα τόνισε:

" Αισθανόμαστε μια πικρία για το χθεσινό αποτέλεσμα επειδή δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Ήταν δύσκολο το ματς το ξέραμε, ωστόσο αυτό που έχουμε να κάνουμε πλέον είναι να κρατήσουμε τον βαθμό και να προχωρήσουμε παρακάτω.

Είχε ευκαιρίες και ο ΠΑΟΚ, όπως είχαμε και εμείς τις δικές μας να κάνουμε το δεύτερο γκολ και να τελειώσουμε το ματς, όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Ήταν σε γενικές γραμμές ένα ισορροπημένο ματς, αν και ο ΠΑΟΚ είναι αλήθεια ότι είχε περισσότερο την κατοχή της μπάλας. Το θετικό για μας είναι ότι δείχνουμε πως είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί".

Για τους λόγους οπισθοχώρησης του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο: " Δεχθήκαμε πίεση από τον ΠΑΟΚ, κάτι που ήταν λογικό από τη στιγμή που ήταν πίσω στο σκορ. Εμείς όμως κρατούσαμε χωρίς κάποιο πρόβλημα. Όμως στο τέλος από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ και αυτό μας στενοχωρεί. Γνωρίζαμε ότι οι στημένες φάσεις είναι το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ, το είχαμε εξουδετερώσει σε όλο το ματς, όμως πιαστήκαμε αδιάβαστοι στην τελευταία φάση".

Για την εικόνα του πρωταθλήματος στο εξής: " Εκτιμώ πως ο Ολυμπιακός θα ξεφύγει ακόμη παραπάνω και έδειξε από την αρχή ότι θα κατακτήσει αυτός το πρωτάθλημα. Εμείς θα παλέψουμε για την δεύτερη θέση την οποία πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε και θα είχαμε μεγαλύτερες πιθανότητες αν κερδίζαμε χθες. Πρωταρχικός μας στόχος, όμως, είναι να μπούμε στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ