ΑΡΗΣ

Λαζαρίδης: "Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά"

Λαζαρίδης: "Πιο δυνατοί τη νέα χρονιά"
Λαζαρίδης INTIME SPORTS

Στο ARIS Sport’s Café του "Κλεάνθης Βικελίδης" πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εν όψει των εορτών του Πάσχα με το παρών να έδωσαν σύσσωμη η Διοίκηση της ΠΑΕ, το προσωπικό της, οι ποδοσφαιριστές της μεγάλης ομάδας, καθώς και οι παίκτες της ομάδας Κ-20.

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, τοποθετήθηκε ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας, Νίκος Λαζαρίδης, σημειώνοντας αρχικά: " Η χρονιά που πέρασε, ήταν γεμάτη για την ομάδα μας. Κάναμε μία προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το αρνητικό είναι ότι δεν μπήκαμε στα πλέι οφ, αλλά του χρόνου η ομάδα θα βγει πιο δυνατή.

Θα προσπαθήσουμε από την αρχή της χρονιάς, ώστε ο Άρης να είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να βγει στα πλέι οφ".

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για το τί δεν πήγε καλά και ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να βγει στην Ευρώπη, ο Λαζαρίδης επεσήμανε: " Δεν μπορούμε να πούμε τι δεν πήγε καλά, αλλά είχαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά με τον προπονητή και την επόμενη χρονιά να είμαστε πιο δυνατοί".

Ο έμπειρος αμυντικός κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο ίδιος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με την κιτρινόμαυρη φανέλα και το ότι θεωρείται από πολλούς ως ο πολυτιμότερος της αγωνιστικής σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάτι για το οποίο τόνισε: " Φροντίζω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και το 100% σε κάθε παιχνίδι και το αποτέλεσμα βγαίνει. Όλα γίνονται μέσα από τη δουλειά και την προπόνηση".

Τέλος, για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά, τόνισε: " Ο πρώτος στόχος είναι να βγει η ομάδα στην Ευρώπη και επιτέλους να κατακτήσει και ένα Κύπελλο".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ