ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

League Cup: Τσέλσι, Άρσεναλ και Τότεναμ έδωσαν ραντεβού στα προημιτελικά

Chelsea's Cesc Fabregas, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP)
Chelsea's Cesc Fabregas, right, celebrates scoring his side's third goal of the game during the English League Cup 4th round soccer match between Chelsea and Derby County in London, Wednesday, Oct. 31, 2018. (Nick Potts/PA via AP) NICK POTTS/PA VIA AP

Η Τσέλσι επιβλήθηκε 3-2 της Ντέρμπι του Φρανκ Λάμπαρντ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πήρε το εισιτήριο για τους "8" του League Cup, όπου θα έχει για παρέα τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Μίντλεσμπρο.

Η Ντέρμπι πέτυχε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό θαύμα στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι, στο "Ολντ Τράφορντ", όμως απέναντι στην Τσέλσι δεν μπόρεσε να κάνει νέο άθλο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στο αγαπημένο του "Στάμφορντ Μπριτζ" ως αντίπαλος και αποθεώθηκε όντας στην άκρη του πάγκου, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι να είναι πάντως εκείνη που πήρε το εισιτήριο για τους "8" επικρατώντας με 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με αυτογκόλ των παικτών της Ντέρμπι και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν ισάριθμες φορές, για να έρθει ο Φάμπρεγας στο 41' και να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Παρέα με την Τσέλσι στα προημιτελικά του League Cup θα κάνουν και οι άλλοι δύο μεγάλοι εκπρόσωποι του Λονδίνου, με την Άρσεναλ να κάμπτει με 2-1 την αντίσταση της Μπλάκπουλ και την Τότεναμ να επικρατεί 3-1 εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ στο μίνο λονδρέζικο ντέρμπι, με δύο γκολ του Σον και ένα του Γιορέντε.

Όσο για το τέταρτο χρονικά εισιτήριο της βραδιάς, αυτό το πήρε η Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου (βασικός, έπαιξε σε όλο το ματς), που νίκησε 1-0 την Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς (μπήκε αλλαγή στο 65') με γκολ του Λιούις Γουίνγκ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ)

Τρίτη 30 Οκτωβρίου

Μπόρνμουθ - Νόριτς 2-1

Μπέρτον Άλμπιον - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

Λέστερ - Σαουθάμπτον (αναβλήθηκε)

Σαββάτο 31 Οκτωβρίου

Άρσεναλ - Μπλάκπουλ 2-1

Τσέλσι - Ντέρμπι 3-2

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-3

Μίντλεσμπρο - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ