ΙΝΤΕΡ

Λέει όχι στο δανεισμό ο Αντριάνο

Λέει όχι στο δανεισμό ο Αντριάνο
New Image

Την επιθυμία του Βραζιλιάνου επιθετικού να παραχωρηθεί από την Ίντερ με κανονική μετεγγραφή και όχι ως δανεικός, εξέφρασε ο μάνατζέρ του

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός από την πλευρά του δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί για έναν χρόνο σε άλλη ομάδα με την προοπτική να επιστρέψει στο Μιλάνο έτοιμος για ενδεκάδα, όμως δεν θέλει ούτε να σκέπτεται το ενδεχόμενο να μείνει ξανά στο περιθώριο.
Όλα αυτά έχουν οδηγήσει την κατάσταση σε αδιέξοδο, με τον μάνατζερ του παίκτη να υποστηρίζει δημόσια ότι αυτό που θέλει ο παίκτης είναι να φύγει από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, όχι όμως ως δανεικός αλλά με κανονική μετεγγραφή.

"Αυτές τις ημέρες μίλησα πολύ με τον ποδοσφαιριστή και αποφασίσαμε με νηφαλιότητα και ηρεμία ότι ο δανεισμός δεν είναι μία λύση που αποδεχόμαστε", τόνισε ο Γκιλμάρ Ρινάλντι και πρόσθεσε:

"Ο Αντριάνο θέλει να παραμείνει στην Ίντερ ή διαφορετικά να παραχωρηθεί με κανονική μετεγγραφή. Μίλησα με τον γενικό διευθυντή της Ίντερ, Μάρκο Μπράνκα, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η επιθυμία της διοίκησης να τον δώσει και μάλιστα δανεικό.

Ο Αντριάνο είναι στην απόλυτη διάθεση της ομάδας. Σε μία εβδομάδα θα είναι δύσκολο να βρει ομάδα, όμως είμαστε ήρεμοι, το πολύ να συζητήσουμε ξανά το θέμα τον Ιανουάριο".






TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ