ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Λεγκροτάλιε: "Κατάνια όπως... Ρεάλ"

Λεγκροτάλιε: "Κατάνια όπως... Ρεάλ"
Λεγκροτάλιε-Γιουβέντους

Πεπεισμένος πως νίκη επί της Κατάνια θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την αντεπίθεση της Γιουβέντους, όπως έγινε και με την επιτυχία επί της Ρεάλ τον Οκτώβριο, εμφανίστηκε ο Ν.Λεγκροτάλιε

"Από την Κυριακή και μετά θα βάλουμε τη Γιουβέντους στο σωστό δρόμο. Όπως έναν χρόνο πριν θα δείτε την πραγματική Γιουβέντους. Όπως και απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Οκτώβρη, η Κατάνια μπορεί επίσης να μας αλλάξει τη σεζόν", τόνισε με δηλώσεις του ο Ιταλός κεντρικός μπακ στην τορινέζικη "Tuttosport", και συνέχισε:

"Αρκετά με τις ημέρες ξεκούρασης πριν τους αγώνες. Θέλουμε να ξεκινήσουμε και πάλι και να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Φτάνει πια με τα σφυρίγματα.

Μερικές φορές βρίσκεις άτομα που έρχονται στο γήπεδο μόνο για να κάνουν κριτική, όμως οι οπαδοί πρέπει να σε βοηθούν όταν είσαι σε δύσκολη θέση.

Παιδιά, αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι, θα πρέπει να το κερδίσουμε μαζί. Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι κοντά μας".






Όσο για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια (επόμενος αντίπαλος η Λάτσιο), που ήρθε "διά πυρός και σιδήρου" με αντίπαλο τη Νάπολι, ο Λεγκροτάλιε επεσήμανε: "Η νίκη, αν και ήρθε στα πέναλτι, μπορεί να είναι κομβικό σημείο για εμάς.

Αν οι οπαδοί είναι ενθουσιασμένοι με την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Ιτάλια, φανταστείτε πως θα αισθανθούν αν προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".






TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ