ΑΡΣΕΝΑΛ

Λέμαν:"Ίσως αποσυρθώ μετά το EURO"

Λέμαν:"Ίσως αποσυρθώ μετά το EURO"
Λέμαν

Κλειστά άφησε τα χαρτιά του όσο αφορά το μέλλον του στο ποδόσφαιρο ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ Γενς Λέμαν

Ο διεθνής τερματοφύλακας με την Γερμανία Γενς Λέμαν ήταν από τους βασικούς συντελεστές τα τελευταία χρόνια στην πορεία της Άρσεναλ, που είχε ως αποκορύφωμα τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που έγινε στο Παρίσι το 2006.
Τώρα όμως τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν αλλάξει για τον 38χρονο γκολκίπερ καθώς την φετινή σεζόν έχει χάσει την θέσει του από τον Αλμούνια, πράγμα που παραλίγο να του στοιχίσει την συμμετοχή του στο EURO που θα γίνει στην Αυστρία και την Ελβετία το καλοκαίρι.

Ο ίδιος μίλησε για την κατάσταση στην οποία είναι τελευταία, για την μεγάλη διοργάνωση που θα γίνει το καλοκαίρι και τις σκέψεις του για αποχώρηση από την ενεργό δράση, αν δεν βρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

" Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τι θα κάνω μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το μυαλό μου είναι στην προσπάθεια της ομάδας μου το καλοκαίρι και όταν τελειώσει θα δω τις προτάσεις που θα έχω , αν βρεθεί κάποια ενδιαφέρουσα ίσως παίξω για ένα-δυο χρόνια ακόμα αλλιώς ίσως σταματήσω".

Ο Λέμαν μίλησε και για τα σενάρια που τον ήθελαν τον Ιανουάριο να φεύγει από την Άρσεναλ και να πηγαίνει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, λέγοντας ότι βρέθηκε μια ανάσα από τον Γερμανικό σύλλογο.

" Ήμουν πολύ κοντά στο να φύγω από την ομάδα και να πάω στην Μπορούσια αλλά τελικά έμεινα για πολλούς λόγους, ο βασικότερος ήταν η οικογένεια μου καθώς δεν ήθελα να αφήσουν τα παιδία μου το σχολείο τους εδώ, ένας άλλος λόγος ήταν ότι εδώ έχω την ευκαιρία να κερδίσω κάποιον τίτλο πριν αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο".








TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ