ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λέμενς τέλος!

Λέμενς τέλος!
Λέμενς

Μετά τους Παντελή Καφέ και Μιχάλη Καψή, παρελθόν για τους νταμπλούχους αποτελεί και ο Έρβιν Λέμενς

Ο 31χρονος (12/5/1976) πορτιέρο συναντήθηκε με τον Γιώργο Λούβαρη και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για να... σπάσουν το συμβόλαιο που τους συνδέει. Ο παίκτης, πάντως, θα εισπράξει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της σεζόν (όταν και ολοκληρωνόταν).
Ο Βέλγος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2005 ως ελεύθερος από την Εσπανιόλ (ύστερα από εισήγηση του συνεργάτη του Τροντ Σόλιντ, Κρις Βαν Πιουβέλντε), όμως σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να βοηθήσει, αν και αμοίφθηκε αδρά.

Ο ίδιος ήρθε με στόχο να πάρει θέση βασικού από τον Αντώνη Νικοπολίδη (!), έτσι δήλωνε τουλάχιστον, αλλά αποδείχθηκε... λίγος για μία ομάδα με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Οι... μηδέν συμμετοχές του τον ενάμισι αυτό χρόνο μιλάνε από μόνες τους. Ο Λέμενς θα συνεχίσει την καριέρα του στην ολλανδική Βάαλβαϊκ μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου...

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ: " Μετά από συνάντηση που είχε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Γιώργος Λούβαρης με τον Έρβιν Λέμενς λύθηκε, κοινή συναινέσει, η συνεργασία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ με τον ποδοσφαιριστή".

Ο σχεδιασμός στο μεγάλο λιμάνι για τη νέα σεζόν εξελίσσεται. Σε πρώτο πλάνο βρέθηκαν οι αποδεσμεύσεις και ο στόχος της διοίκησης για τη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο πραγματοποιήθηκε (να μειωθεί ως ένα βαθμό το ρόστερ).

Οι Παντελής Καφές και Μιχάλης Καψής ζήτησαν να φύγουν από την ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν τους χάλασε το χατίρι (ο πρώτος πήγε στην ΑΕΚ, ο δεύτερος στο ΑΠΟΕΛ), ενώ ο πειραϊκός σύλλογος ήθελε να βάλει ένα τέλος και στο... σήριαλ Έρβιν Λέμενς. Τρεις παίκτες, λοιπόν, αποχώρησαν και έκαναν την αρχή στο... ξεσκαρτάρισμα.








TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ