ΠΑΟΚ

Λεμονής: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"

Λεμονής: "Δεν έχει τελειώσει τίποτα"
λεμονης

Ο Τάκης Λεμονής στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ, τόνισε πως τίποτα ακόμα δεν έχει τελειώσει σε ότι έχει να κάνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τάκης Λεμονής: "Ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πήραμε δίκαια την νίκη. Κερδίσαμε σε μια πολύ καυτή έδρα όπως είναι η Τούμπα, που ξέρουμε τι ατμόσφαιρα δημιουργείται ειδικά όταν παίζει ο Ολυμπιακός εδώ. Όποιος νομίζει ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει είναι γελασμένος. Έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας, ενώ το φετινό πρωτάθλημα έχει δείξει ότι είναι αμφίρροπο. Στο δεύτερο ημίχρονο έβαλα τον Κωνσταντίνου για να ανοίξουν οι χώροι."

Μότσα Βούκοτιτς: "Τα παιδιά έδειξαν μεγάλο πάθος. Είμαι ευψαριστημένος από την προσπάθειά τους. Είχαμε μεγάλη διαφορά από τον αγώνα με τον Ηρακλή.Είχαμε ένα κακό δεκάλεπτο που μας στοίχησε. Είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση όχι με το αποτέλεσμα. Είναι κρίμα που φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο και χάσαμε αλλά πρέπει να είδαν ότι τα δώσαμε όλα. Στα αποδυτήρια τους είπα να έχουν ψηλά το κεφάλι. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για την δύσκολη συνέχεια. Είχαμε τρία ντέρμπι μέσα σε μια εβδομάδα και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Δεν πήγε κάτι λάθος στο μαρκάρισμα πάνω στον Ριβάλντο, απλά στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε σε κάποιες φάσεις την αξία του γιατί απλά είναι... ο Ριβάλντο."

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, δηλώσεις έκανε και ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του αμυντικού του Ολυμπιακού: "Ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία το γκολ που πέτυχα. Έχω παίξει αρκετά παιχνίδια με την Ξάνθη ωστόσο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται διαφορετικά στα γήπεδα που αγωνίζεται, ειδικά στην Τούμπα.Αποκτήθηκα από τον Ολυμπιακό για να βοηθήσω. Αν δεν μπορούσα να βοηθήσω, δεν θα με παίρνανε. Μέχρι στιγμής τα πάω καλά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια Στόχος μας είναι το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Υπάρχουν 12 ματς. Όσα πιο πολλά κερδίσουμε τόσο το καλύτερο για μας".

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική: "Μακάρι να κληθώ κάποια στιγμή στν Εθνική. Είναι όνειρο κάθε παίκτη. Δεν βίαζομαι. Όποτε γίνει ας γίνει".





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ