ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεμονής: "Έτσι έχουμε ονειρευτεί τον Ολυμπιακό"

Λεμονής: "Έτσι έχουμε ονειρευτεί τον Ολυμπιακό"
λεμονης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο Τάκης Λεμονής, επεσήμανε πως αισθάνεται περήφανος για την ομάδα του

"Ένιωσα περήφανος για την ομάδα, γιατί δεν είχαμε κερδίσει ποτέ εκτός έδρας ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένα μεγάλο επίτευγμα.
Έτσι έχουμε ονειρευτεί τον Ολυμπιακό. Στην τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν, οι οπαδοί μας, μας αποδοκίμαζαν λόγω των φτωχών εμφανίσεών μας. Πιστεύω πως η προσέγγιση των ευρωπαϊκών αγώνων φέτος, το επίπεδο της δέσμευσης, τους έχει κάνει χαρούμενους και όχι μόνο τα αποτελέσματα.

Δημιουργήσαμε μια διαφορετική ομάδα, που δεν βασιζόταν σε δύο ή τρεις ποιοτικούς παίκτες. Αλλάξαμε την πολιτική των μεταγραφών μας".

Στην συνέχεια ο Λεμονής έχρισε φαβορί την Τσέλσι αλλά τόνισε πως οι παίκτες του θα παλέψουν για την πρόκριση. " Η Τσέλσι δεν είναι η πιο εντυπωσιακή ομάδα στην Ευρώπη, η αλήθεια να λέγεται, αλλά είναι δυνατή σε κάθε τομέα και πολύ σκληρή για να ηττηθεί. Είναι πολύπλοκοι, άριστοι στην άμυνα και φονικοί στην επίθεση.

Σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να μειώσεις τα λάθη στο ελάχιστο. Οι ευκαιρίες μας θα εξαρτηθούν από το πως θα παίξουμε στην άμυνα, ότι κάναμε στα προηγούμενα ματς στη διοργάνωση. Η Τσέλσι είναι το φαβορί φυσικά, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε. Η μοναδική μου απαίτηση για τα παιχνίδια κόντρα στην Τσέλσι είναι να είμαστε υπερήφανοι μετά"

.




TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ