ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Λεμονής: "Όλα θα κριθούν στην ψυχική δύναμη"

Λεμονής: "Όλα θα κριθούν στην ψυχική δύναμη"
Λεμονής INTIME SPORTS

Ο Τάκης Λεμονής έδειξε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναιτωλικού κόντρα στον ΠΑΟΚ και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τάκης Λεμονής εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στις δηλώσεις του.

" Κάναμε μια καλή προσπάθεια, δυστυχώς όμως δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Προχωράμε…" επεσήμανε μετά τη λήξη, ενώ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε:

Για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε πιο αμυντικά στο β' μέρος: " Αν προσέξατε, κλείσαμε καλά ένα από τους καλύτερους πασέρ του πρωταθλήματος, τον Γκαρσία και στο β' μέρος. Ίσως σ' αυτό το διάστημα να παίξαμε λίγο πιο πίσω, αλλά εκτός από μία φάση, δεν θυμάμαι άλλη περίπτωση να έχουμε δεχθεί φάση από μία ομάδα με πολύ καλό μέσο όρο σε τελικές".

Για το πώς θα εξελιχθεί η μάχη της σωτηρίας: " Εδώ και αρκετές αγωνιστικές, γίνεται συνεχής μάχη και θα γίνεται μέχρι το τέλος. Χρειάζεται και δύναμη ψυχική. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και βλέπω ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να σταθούν πολύ καλά απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πλέον όλα θα κριθούν στην ψυχική δύναμη".

Για την εικόνα της ομάδας του: " Σαν ομάδα έχουμε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το πρώτο διάστημα πριν έρθω. Πλέον δεν δεχόμαστε πολύ εύκολα αντεπιθέσεις, η αμυντική λειτουργία μπαίνει σε καλό επίπεδο. Το δύσκολο, ίσως όχι τόσο δύσκολο όμως, είναι ότι όλα τα ματς είναι με μεγάλες ομάδες. Ίσως είναι και καλό αυτό, γιατί οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία τέτοια παιχνίδια. Στις ψυχικές δυνάμεις θα κριθούν τα πάντα".

Παλαιολόγος: "Όλα ανοιχτά ως το τέλος"

Την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα του έφθασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό εξέφρασε ο Θανάσης Παλαιολόγος: " Ως το τέλος κρατούσαμε τη νίκη και δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση που μας στέρησε δύο βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ μπόρεσε να ισοφαρίσει και μας στέρησε μία νίκη με την οποία θα παίρναμε ανάσα. Όλα ειναι ανοιχτά για τη συνέχεια, υπάρχουν παιχνίδια, δύσκολα ματς θα τα παλέψουμε όλα. Με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο ματς".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ