ΑΡΗΣ

Λέμπο: "Σοβαροί με την ΑΕΚ"

Λέμπο: "Σοβαροί με την ΑΕΚ"
βιτολο

Να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και στο ματς με ΑΕΚ θέλει ο Λέμπο όπως έκανε γνωστό με δηλώσεις του

Ο Ρονάλντο Γκιάρο που αντικαταστάθηκε αναγκαστικά στο τελευταίο λεπτό του Σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης, είχε τους ίδιους έντονους πόνους στο γόνατο, καθώς έχει διαγνωστεί την προηγούμενη εβδομάδα χονδροπάθεια.
Όσο για τον Βίκτορ Βιτόλο είχε ένα αιμάτωμα στον μηρό, ενώ οι πόνοι στο δάκτυλο δεν ήταν ανησυχητικοί. Τέλος ο Νέτο είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Ωστόσο εκτιμάται ότι και οι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν αύριο κανονικά θέτοντας τον εαυτό τους στην διάθεση του Κίκε Ερνάντεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Πως όμως αντιμετωπίζει το ντέρμπι με την "Ένωση" ο Αλεχάντρο Λέμπο; Ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός του Άρη: "Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί για να φτάσουμε στη νίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".


Κι όσο για την νίκη επί του ΟΦΗ; Ο Λέμπο τόνισε: "Αν και δεν είχαμε καλή απόδοση αυτό που έχει σημασία είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και έτσι διατηρηθήκαμε στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Είναι θετικό εξάλλου ότι καταφέραμε να μείνουμε αήττητοι για επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τώρα θέλουμε απέναντι στην ΑΕΚ να συνεχίσουμε το σερί μας".


Καλή επιτυχία στον Βιτόλο

Ο ετήσιος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώνει ο Βίκτορ Βιτόλο με την οργάνωση ΑΚΙ, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου στο "Εστάντιο Μουνισιπάλ Ντε Λος Κουάρτος" της Τενερίφης.Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Άρη εντείνει αυτές τις μέρες τις προσπάθειες για την άρτια οργάνωση που θα αποφέρει σημαντική βοήθεια για δεκάδες ορφανά.

Η κεντρική ιδέα γεννήθηκε όταν ο Βιτόλο γνώρισε πριν από αρκετά χρόνια τους ανθρώπους της ΑΚΙ, μίας μη κερδοσκοπικής φιλανθρωπικής οργάνωσης και μαζί τους αντιλήφθηκε τις μεγάλες ανάγκες που υπήρχαν. Μαζί με έναν φίλο του τέθηκαν στη διάθεση της οργάνωσης και ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Άρχισαν να αναζητούν τρόπους για να μπορέσουν να συγκεντρώσουν έσοδα και να καλύψουν βασικές ανάγκες των παιδιών. Η ιδέα ενός φιλανθρωπικού αγώνα ήταν κατά τη γνώμη τους η καλύτερη λύση, αφού θα είχε και τη μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση από τον κόσμο. Μια προσπάθεια που βέβαια απαιτεί πάρα πολλή σκληρή δουλειά, αλλά το όφελος είναι ανεκτίμητο.

Ο φιλανθρωπικός αγώνας διεξάγεται κάθε χρόνο στα Κανάρια νησιά αλλά συμμετέχει κόσμος από πάρα πολλά μέρη. Άνθρωποι εξέχουσας σημασίας, ο καθένας στον τομέα απασχόλησης του. Φέτος από το χώρο της μουσικής θα συμμετάσχει το συγκρότημα Λας Κανάριας (Las K-narias), ο Δήμαρχος των Κανάριων Νήσων Παουλίνο Ριβέρο, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Τενερίφης και της Λας Πάλμας και διάφορες προσωπικότητες των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Τον αγώνα του Βιτόλο θα στηρίξουν οι συμπαίκτες του και ποδοσφαιριστές του Άρη, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης και το υπαλληλικό προσωπικό, καθώς και ο SUPER 3.

Πέρυσι από την προσπάθεια αυτή συγκεντρώθηκαν πάνω από 70,000 ευρώ. Είναι μία μικρή τονωτική ένεση που κάνει όμως τον Βιτόλο και τους φίλους του να αποχαιρετούν τον χρόνο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής λέει γι΄ αυτήν την προσπάθεια: "Είναι αδιανόητο στον πλανήτη που ζούμε να υπάρχουν άνθρωποι που στερούνται των βασικών αναγκών και να πεθαίνουν από την έλλειψη τους.

Και θα ήταν πολύ στενάχωρο στον 21ο αιώνα να συνεχίζουν να στερούνται αυτών των αγαθών μικρά παιδιά που δεν μπορούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Αλλά τι να περιμένουμε από έναν κόσμο στον οποίο πεθαίνουν πάνω από 5 εκατομμύρια παιδιά το χρόνο από την πείνα και κανείς δεν κάνει τίποτε;".



Ευχόμαστε η προσπάθεια του Βιτόλο να έχει απόλυτη επιτυχία για την άμεση ενίσχυση των ορφανών παιδιών της ΑΚΙ.


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ