ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεντέσμα: "Έρχομαι για τη ρεβάνς..."

Λεντέσμα: "Έρχομαι για τη ρεβάνς..."
λεντεσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα, είπε το "ναι" γιατί θέλει να: "γίνω μέλος της μεγάλης ομάδας που δημιουργείται..."

Ο ένας Λεντέσμα, αλλά... λύκος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Sportday ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει να δίνει υποσχέσεις αλλά για το μόνο που μπορεί να εγγυηθεί είναι πως κάθε αγώνας θα είναι και μια... μάχη.
Αναλυτικά η συνέντευξη:


- Πώς προέκυψε ο Ολυμπιακός στον δρόμο σου;


"Όταν ολοκληρωνόταν το Κλαουσούρα και κατακτούσαμε το πρωτάθλημα με τη Σαν Λορέντσο, δεν με φανταζόμουν σε άλλη ομάδα. Αλλά ο τρόπος που με προσέγγισε ο Ολυμπιακός με έπεισε. Δεν μου άφησε περιθώριο να έχω αμφιβολίες ότι κάνω τη σωστή επιλογή".


- Και γιατί αποδέχτηκες την πρόταση;


"Γιατί πρόκειται για σημαντική ομάδα. Δεν θα επέστρεφα στην Ευρώπη για ομάδα χωρίς φιλοδοξίες. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα και παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό κίνητρο για να αποδεχτεί ένας παίκτης πρόταση του Ολυμπιακού. Εγώ ενθουσιάστηκα μ' αυτή την προοπτική. Θέλω πολύ να παίξω σ' αυτή τη διοργάνωση, γιατί εκεί παίζουν οι καλύτεροι. Ήταν και η προσφορά πολύ καλή οικονομικά. Δεν μπορούσα να αρνηθώ, γι' αυτό και πίεζα τη διοίκηση να αποδεχτεί την ελληνική πρόταση".


- Ήταν εύκολο να πεις το "ναι" στον Ολυμπιακό;


"Όχι ακριβώς. Δεν είναι εύκολο να φύγεις από την πατρίδα σου, όταν έχεις οικογένεια. Αλλά, επαναλαμβάνω, με έπεισε ο Ολυμπιακός. Και πιστεύω ότι με τη βοήθεια του Θεού θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Είμαι ευχαριστημένος από το νέο βήμα στην καριέρα μου".


- Και γιατί ήθελες να επιστρέψεις στην Ευρώπη;


"Έχω χρωστούμενα από το παρελθόν. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Αμβούργο και ήθελα κάποια στιγμή να πάρω την εκδίκησή μου. Θέλω να αποδείξω ότι ήταν τυχαίο. Την πρώτη φορά που ήρθα στην Ευρώπη απέτυχα, τώρα αποκλείεται. Έρχομαι για να πάρω ρεβάνς. Είμαι αποφασισμένος. Επιστρέφω στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπου παίζεται η καλύτερη μπάλα, με τρομερή όρεξη. Θα με δείτε στο γήπεδο και θα με κρίνετε".


- Ο Ολυμπιακός αποκτά αργεντίνικη παροικία...


"Γνωρίζω τους Αργεντινούς που παίζουν στον Ολυμπιακό και έρχομαι για να φτιάξουμε μεγάλη ομάδα. Έχει πάρει τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του, έπαιζε χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Και ο Λεονέλ Νούνιες θα βοηθήσει πολύ, κι ας μην έχει τις παραστάσεις του Γκαλέτι. Εγώ τον γνωρίζω από την κοινή μας παρουσία στην Αρχεντίνος Τζούνιορς. Θα αποδειχτεί καλή μεταγραφή για τον Ολυμπιακό".


- Θα σε βοηθήσουν και στην προσαρμογή...


"Σίγουρα. Δεν γνωρίζω ούτε μία λέξη στα ελληνικά. Σ' αυτές τις περιπτώσεις βοηθάει η παρουσία ανθρώπων που μιλούν την ίδια γλώσσα με εσένα. Πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσω πρόβλημα προσαρμογής, για τον πρόσθετο λόγο ότι έχω ξαναζήσει στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι στην Ελλάδα θα είναι και καλύτερα από ό,τι στη Γερμανία. Αυτές τις πληροφορίες έχω".


- Ένα μήνυμα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού που σε περιμένουν στην Ελλάδα;


"Δεν θέλω να υπόσχομαι τίτλους. Αν δουλέψουμε σωστά, θα έρθουν, όπως έρχονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, από όσο γνωρίζω. Εγώ τους υπόσχομαι ότι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Από εμένα μπορούν να περιμένουν μάχη και στα ενενήντα λεπτά κάθε αγώνα".


Μικρά από το Ζέεφελντ...


*** Παράπονα από τον αγωνιστικό χώρο του Αξάμς έχουν οι "ερυθρόλευκοι". Το γήπεδο είχε πολλές λακούβες και αυτό είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από τους παίκτες να προσέχουν να μην τραυματιστούν.

*** Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, θα βρεθεί κοντά στην ομάδα προκειμένου να δει από κοντά το πιο δυνατό φιλικό, αυτό με τη Μαγιόρκα.

*** Πολλοί μπορεί να μην τον υπολογίζουν, αλλά κατά τη διάρκεια της χρονιάς ίσως και να είναι η έκπληξη της σεζόν. Ο λόγος για τον Μάρκο Νε, ο οποίος είναι αυτός που έχει ξεχωρίσει τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά και αναμένεται να αποτελεί βασική λύση για τον Τάκη Λεμονή αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ