ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεντέσμα: "Θέλω να έρθω"

Λεντέσμα: "Θέλω να έρθω"
λεντεσμα

Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεντέσμα στην εφημερίδα "Goal":
Ο πρόεδρος της Σαν Λορέντσο δεν δείχνει τόσο "ζεστός" στην παραχώρησή σου. Νομίζεις πως θα υπάρξει πρόβλημα για τη μετεγγραφή σου;

" Ναι, γνωρίζω τι έχει συμβεί και είμαι σε αναμονή, γιατί υπάρχει σε εξέλιξη συνάντηση του ατζέντη μου με τη διοίκηση της Σαν Λορέντσο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί θέλω πάρα πολύ να έρθω στην Ελλάδα".

Από την πλευρά σου, έχεις συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Αν πάνε όλα καλά, πότε θα έρθεις στην Αθήνα για να υπογράψεις;

" Περιμένω πράγματι με μεγάλη ανυπομονησία να τελειώσει το θέμα. Είναι δεδομένο ότι η Σαν Λορέντσο έχει πρόβλημα να με αφήσει να φύγω, αλλά δυστυχώς δεν είναι κάτι το οποίο εξαρτάται μόνο από μένα, γιατί αλλιώς θα ήμουν ήδη στην Ελλάδα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να δώσει το ΟΚ η ομάδα μου και να έρθω άμεσα στην Αθήνα".

Ποιος είναι ο λόγος που επέλεξες τον Ολυμπιακό;

" Έχω παίξει μία χρονιά στην Ευρώπη και θα ήθελα πολύ να ζήσω ξανά αυτή την εμπειρία. Είναι το όνειρό μου να έρθω πάλι στην Ευρώπη, παίζοντας στην κορυφαία ελληνική ομάδα. Θέλω να τη βοηθήσω να κάνει μία καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται οι συμπατριώτες σου Νούνιες και Γκαλέτι. Μέτρησε και αυτός ο παράγοντας στην απόφασή σου;

" Θα με χαροποιήσει πολύ που θα βρω στην Ελλάδα όχι μόνο παιδιά από την Αργεντινή, αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές που μιλάνε τη γλώσσα μου. Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό γεγονός, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα".

Ο κόσμος του Ολυμπιακού σε περιμένει γεμάτος ενθουσιασμό και με μεγάλες προσδοκίες για τη νέα αγωνιστική σεζόν, θέλεις να τους στείλεις ένα μήνυμα;

" Έχω ήδη μάθει τα καλύτερα για τον κόσμο του Ολυμπιακού και με συγκινεί που μαθαίνω ότι θέλουν τόσο να με δουν στην ομάδα τους. Ελπίζω να έρθω στην Ελλάδα το συντομότερο δυνατό και να ανταποκριθώ και με το παραπάνω στις προσδοκίες των φίλων του Ολυμπιακού".

Ο προπονητής της Σαν Λορέντσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για σένα, τονίζοντας πως θα είναι μεγάλη απώλεια η φυγή σου.

" Καταλαβαίνω τον προπονητή μου και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω πολύ για όσα έχει κάνει για μένα. Επίσης, τους συμπαίκτες μου στη Σαν Λορέντσο. Ο Ραμόν Ντίαζ (σ.σ.: ο προπονητής) είναι ο πρώτος που κατάλαβε ότι μία μετεγγραφή στον Ολυμπιακό μου ανοίγει μία σπουδαία προοπτική και θέλει το καλύτερο για μένα. Έχει ήδη πει, εξάλλου, ότι κανείς δεν πρέπει να μου σταθεί εμπόδιο".






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ