ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λεντέσμα: "Τυπικότατες λεπτομέρειες"

Λεντέσμα: "Τυπικότατες λεπτομέρειες"
λεντεσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα δεν βλέπει την ώρα να έρθει στην Ελλάδα. Πρόβλημα με Ντάρκο Κοβάτσεβιτς

Λεντέσμα: "Ανυπομονώ..."
Ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα βρίσκεται προ των πυλών του Ολυμπιακού. Η "χρυσή τομή" ανάμεσα στον πειραϊκό σύλλογο και την Σαν Λορέντσο φαίνεται πως βρέθηκε και ο Αργεντινός αμυντικός μέσος είναι έτοιμος να "πιάσει" λιμάνι. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Αργεντινής, Ραφαέλ Σαβίνο, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Λεντέσμα, Αντριάν Καστεγιάνο και φέρεται πως κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής", υποστήριξε πως έρχεται στην Ελλάδα! Τί είπε ο Λεντέσμα; " Μίλησα με τον Αντριάν (Καστεγιάνο) και μου είπε να ετοιμάζομαι. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η μετεγγραφή, όμως, όπως με πληροφόρησε ο ατζέντης μου, το μόνο που απομένει είναι κάποιες τυπικότατες λεπτομέρειες για να τελειώσει το θέμα. Εγώ είμαι ακόμα στο Μεξικό και περιμένω να με πάρει τηλέφωνο ο Αντριάν για να ταξιδέψω για Αργεντινή. Δεν μου είπε τι περιμένουμε ακόμα και για να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει να μάθω τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο ομάδων. Αυτό που θέλω είναι να με ειδοποιήσουν να μπω στο αεροπλάνο για την πατρίδα μου και μετά να έρθω στην Ελλάδα για να υπογράψω στον Ολυμπιακό. Θέλω πάρα πολύ να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω στον Ολυμπιακό. Ευτυχώς όλα δείχνουν ότι η επιθυμία μου θα γίνει πραγματικότητα. Ανυπομονώ να τελειώσει το θέμα και να γίνω παίκτης του Ολυμπιακού. Είναι όνειρο για μένα αυτή η μετεγγραφή και χαίρομαι που θα γίνει πραγματικότητα".

Ο Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκεται στο Μεξικό, όπου η Σαν Λορέντσο πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Ο Αργεντινός αμυντικός μέσος αναμένεται να αναχωρήσει πρώτα για την πατρίδα του και στη συνέχεια να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα, να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αν, φυσικά, επαληθευτούν οι δηλώσεις του...

Πρόβλημα με Ντάρκο
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν τη Δευτέρα (23/7) στις 09:30. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν οι Πατσατζόγλου και Γκαλέτι, ενώ ο Κοβάτσεβιτς ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε ατομική προπόνηση και θεραπεία λόγω κάκωσης έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο, την οποία υπέστη στο φιλικό παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν. Η κατάσταση του τραυματισμού του Σέρβου επιθετικού θα επανεξεταστεί την Τρίτη (24/7). Οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό σήμερα το απόγευμα και αύριο θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με διπλή προπόνηση.

Λεμονής: "Βάρος στην τακτική"
Ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή απόδοση στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στο εξωτερικό (γνώρισε την ήττα με 2-1 από την τσέχικη Βικτόρια Πλζεν), όμως ο προπονητής του δεν ανησυχεί καθόλου. " Αυτά τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Έτσι βλέπουμε κάποια πράγματα. Για εμάς τελείωσε μία φάση της προετοιμασίας", τόνισε αρχικά ο Τάκης Λεμονής και συμπλήρωσε:

" Αυτό που είχαμε πει αρχικά ήταν ότι θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά στα δύο πρώτα φιλικά. Χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι αυτά τα παιχνίδια είναι προπονήσεις μεγάλης έντασης και τίποτα περισσότερο. Από εδώ και πέρα, θα διαφοροποιηθούν τα σχήματα κατά πολύ στα επόμενα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε στην Αυστρία. Θα δώσουμε πολύ μεγαλύτερο βάρος στην τακτική. Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι αλλάζει η φιλοσοφία μας. Είδα αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Κάποια θετικά και κάποια αρνητικά. Στόχος μας είναι η βελτίωση. Σιγά-σιγά υπάρχει η αίσθηση ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο".

Όσο για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού, ο 47χρονος τεχνικός υποστήριξε: " Κάνουν καλή προσπάθεια. Αν και δεν είναι τόσο εύκολο πράγμα να βρίσκεσαι ξαφνικά στην επαγγελματική ομάδα. Θέλουν προσοχή και εξειδικευμένη προπόνηση. Ειδικά σε θέματα τακτικής".

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ζολτ Λάτσκο, ο οποίος θα αποκτηθεί από την πειραϊκή ομάδα... " Στα δεύτερα ημίχρονα των φιλικών έδειξε κάποια κόπωση. Γενικότερα είναι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης για εμάς".

"Να βελτιώσω το παιχνίδι μου"

Ο Βασίλης Τοροσίδης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης με τη Βικτόρια Πλζεν και ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, βγάζοντας τέσσερις κάθετες πάσες-ξυράφι. Ο "Τόρο" δήλωσε: " Δικός μου στόχος είναι να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Ακόμα είμαι νεαρός ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ δύσκολη η προετοιμασία. Τα νέα και έμπειρα παιδιά, που ήρθαν στην ομάδα μας, βοηθούν πολύ".

"Το γκολ θα με βοηθήσει ψυχολογικά"
Ο σκόρερ του τέρματος των πρωταθλητών, Λευτέρης Ματσούκας, υποστήριξε: " Οι πάσες του Τοροσίδη ήταν εξαιρετικές. Σε μία από αυτές πέτυχα το γκολ, το οποίο θα με βοηθήσει ψυχολογικά. Όλοι οι συμπαίκτες μας βοηθούν τους νεότερους και είναι πολύ καλοί μαζί μας".






















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ