ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεωφόρος νίκης

Λεωφόρος νίκης
οπαδοι λεωφορος

Περίπου 8.000 φίλοι του ΠΑΟ βρέθηκαν στη Λεωφόρο στην ανοιχτή προπόνηση των "πρασίνων" (vid)

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στο γήπεδο περίπου στις 17:20, με περισσότερα από 1000 άτομα να έχουν περικυκλώσει το πούλμαν της ομάδας και να αποθεώνουν τον Τεν Κάτε και τους παίκτες του.
Μισή ώρα αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας νέα αποθέωση από τους "πράσινους" φιλάθλους.

Εκείνη την ώρα κατέφθασε στο γήπεδο και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Νίκος Πατέρας, ο οποίος δήλωσε: " Αύριο έχουμε ένα ντέρμπι. Εύχομαι να γίνει ένα καλό και καθαρό παιχνίδι και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο". Σε ερώτηση για το ποια είναι η συμβουλή του προς τους παίκτες, τόνισε: " Συμβουλή μου είναι να κερδίσουν".

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν μοιρασμένοι στις θύρες 6, 7, 13 και 14 και δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους και κατά του Ολυμπιακού. Την αποθέωση γνώρισε και ο Νίκος Πατέρας μόλις έκανε την εμφάνισή του στα επίσημα του γηπέδου, ενώ σημαντική προσθήκη σε φιλάθλους έγινε μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που αγωνιζόταν στον "τάφο του Ινδού" με τον Κτησιφώντα.

Από τα κυρίαρχα συνθήματα στην εξέδρα ήταν το "Εδώ είναι το σπίτι σου Παναθηναϊκέ", με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ζητούν ουσιαστικά την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μετά το ζέσταμα, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους "πορτοκαλί" και τους "πράσινους" και έπαιξαν ένα οικογενειακό "διπλό".

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ζητούσαν διαρκώς τη νίκη από τους παίκτες τους μέσα στο "Καραϊσκάκη", φωνάζοντας χαρακτηριστικά: "Διπλό μες στο κοτέτσι".

Κατά τη διάρκειά του, ο Νίκος Πατέρας κατευθύνθηκε προς τη θύρα 7, όπου χαιρέτησε δια χειραψίας πολλούς φίλους της ομάδας. Λίγο αργότερα έκανε την εμφάνισή του ο γνωστότερος φίλος του Παναθηναϊκού, ο "Ντόκεν", ο οποίος έδωσε συνθήματα προς την εξέδρα και αμέσως μετά κινήθηκε προς τον πάγκο του "τριφυλλιού", όπου είχε χειραψία με τον Χενκ Τεν Κάτε, με τον Ολλανδό να τον ευχαριστεί για την ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων.

Με την ολοκλήρωση του "διπλού" (στο οποίοι νίκησαν οι "πορτοκαλί" με 2-1), οι παίκτες δέχθηκαν "ντου" από τους φιλάθλους, οι οποίοι έγδυσαν στην κυριολεξία τα "αστέρια" της ομάδας, σε μια κίνηση λατρείας προς το πρόσωπό τους, ιδιαίτερα μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Ισπανία.

Έκπληξη με Ίβανσιτς;

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, ο Τεν Κάτε δοκίμασε με τους βασικούς τον Αντρέας Ίβανσιτς, χωρίς βέβαια να είναι σίγουρη η παρουσία του Αυστριακού στη βασική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επίσης, στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν οι Γκούμας-Σαριέγκι, αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο Λουκάς Βύντρα θα αποτελέσει έναν εκ του κεντρικού αμυντικού διδύμου των "πρασίνων".

Επομένως, το πιο πιθανό σύστημα που θα χρησιμοποιήσει ο Ολλανδός τεχνικός είναι 4-3-2-1, με τρία αμυντικά χαφ (ο τρίτος θα είναι μάλλον ο Γκάμπριελ), τους Καραγκούνη και Σαλπιγγίδη στα άκρα και τον Πετρόπουλο μοναδικό προωθημένο.

Παράπονα για την ήττα των Νέων

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι των "πρασίνων" έχουν έντονα παράπονα από την αναμέτρηση της ομάδας Νέων με τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν με 2-1, αλλά ο Παναθηνϊκός υποστηρίζει πως το πρώτο γκολ των Πειραιωτών προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι.

Το trailer της αναμέτρησης Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός




























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ