CHAMPIONS LEAGUE

Λεονάρντο: "Δε γυρίζει"

Λεονάρντο: "Δε γυρίζει"

Ο τεχνικός της Ίντερ παραδέχτηκε πως η βαριά ήττα στο "Σαν Σίρο" είναι σχεδόν αδύνατο να ανατραπεί στον επαναληπτικό της Γερμανίας και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που διανύει η ομάδα του.

Την προηγούμενη βδομάδα οι μετοχές του Λεονάρντο ήταν στο "ζενίθ" και οι οπαδοί των "νερατζούρι" περίμεναν από το μαγικό ραβδάκι του Βραζιλιάνου να ξεπηδήσουν ένα διπλό μέσα στη Μίλαν κι ένα σκορ πρόκρισης κόντρα στη Σάλκε. Μα έχει ο καιρός γυρίσματα...

" Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα από κάθε άποψη. Πρώτα η ήττα στο ντέρμπι, τώρα αυτή το βαρύ σκορ με τη Σάλκε", είπε ο Λεονάρντο βλέποντας τις μετοχές του να βαράνε "limit down".

" Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ήταν πολύ δύσκολο να προβλέψεις αυτό που θα συνέβαινε. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αμέσως μετά η Σάλκε έβαλε τρία".

" Είχαν έξι ή εφτά σουτ και πέτυχαν πέντε γκολ, οπότε απ' αυτή την άποψη αισθανόμαστε πολύ άσχημα. Μετά το τρίτο και το τέταρτο γκολ, έγινε πολύ δύσκολο το να βρούμε κάποια απάντηση, ειδικά με 10 παίκτες. Επίσης υστερήσαμε και σε ισορροπία στο παιχνίδι μας, όπως ακριβώς είχε γίνει και με τη Μίλαν το Σάββατο. Απόψε παίξαμε ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλάξαμε αρκετά πράγματα, αλλά και πάλι αυτό μας έλειπε", ανέφερε ο Λεονάρντο.

" Πλέον είναι δύσκολο ακόμα και να σκεφτόμαστε ότι θα το γυρίσουμε στο δεύτερο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δυστυχώς αυτή η καθοριστική περίοδος της σεζόν ήρθε τη λάθος στιγμή για μας. Δώσαμε πολλά για να σκαρφαλώσουμε ψηλότερα στη βαθμολογία στην Ιταλία. Η Ίντερ πάντως παίζει πάντοτε για να κερδίζει. Είναι ο μόνος τρόπος που ξέρουμε να παίζουμε", επεσήμανε ο 41χρονος προπονητής.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ