ΜΙΛΑΝ

Λεονάρντο: "Δεν καταθέτουμε τα όπλα"

Λεονάρντο: "Δεν καταθέτουμε τα όπλα"
Λεονάρντο-Μίλαν

Η ισοπαλία-σοκ με την Κατάνια δεν απογοήτευσε τον Λεονάρντο, ο οποίος εξακολουθεί να πιστεύει πως η Μίλαν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τον τίτλο

Αν και η διαφορά από την πρωτοπόρο Ρόμα αυξήθηκε στους 4 πόντους και η αντίστοιχη με την 2η Ίντερ είναι στους 3 βαθμούς, ο Λεονάρντο διατήρησε την αισιοδοξία του υποστηρίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο.
"Δεν πρόκειται να καταθέσουμε τα όπλα. Επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από τον στόχο μας.

Η Ρόμα είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Serie A, όμως ακολουθούν για αυτούς μερικά δύσκολα παιχνίδια, ενώ η Ίντερ συνεχίζει να αφήνει βαθμούς. Πιστεύω ότι τα πάντα είναι ανοιχτά",

τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός, και συμπλήρωσε για το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης.

"Το δεύτερο ημίχρονο με χαροποίησε, όμως στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καθόλου. Προσεγγίσαμε λάθος το παιχνίδι και είχαμε πολύ χαμηλό ρυθμό. Ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά μετά την ανάπαυλα βγάλαμε τους εαυτούς μας από τη δύσκολη θέση.

Μου άρεσε η αντίδραση που είχε η ομάδα μου. Αιφνιδιάστηκα πάντως από τη συμπεριφορά των οπαδών καθώς φάνηκε να απογοητεύονται. Ελπίζω να τελειώσουμε στην κορυφή αυτή τη σεζόν καθώς το αξίζουν τα παιδιά.

Είναι αλήθεια ότι αντιμετωπίζουμε προβλήματα με τραυματισμούς, όμως βλέπω μία τρομερή πείνα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα αυτά με ομαδικό πνεύμα".








TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ