ΜΙΛΑΝ

Λεονάρντο: "Δικαιούταν πέναλτι η Φιορεντίνα"

Λεονάρντο: "Δικαιούταν πέναλτι η Φιορεντίνα"
Πάτο-Μίλαν-Φιορεντίνα

Ο Λεονάρντο παραδέχτηκε πως θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι στο 90ο λεπτό υπέρ των "βιόλα", ενώ επαίνεσε τους Αμπιάτι, Ροναλντίνιο, Πάτο και Φλαμινί

Η άρνηση του ρέφερι Ροζέτι να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Μοντολίβο από τον Τιάγκο Σίλβα στο 90ο λεπτό όταν το σκορ ήταν στο 1-1 προκάλεσε έντονη οργή στους ανθρώπους της Φιορεντίνα, με αποτέλεσμα να κάνουν εμπάργκο στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το ματς, ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του Λεονάρντο ότι οι "βιόλα" δικαιούνταν πέναλτι.
"Με κάθε ειλικρίνεια, άκουσα τις απόψεις πολλών ανθρώπων που έχουν σχέση με το ματς και πρέπει να παραδεχτώ ότι η Φιορεντίνα μπορούσε να έχει πάρει πέναλτι.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, είναι ξεκάθαρο πως ο διαιτητής έπαιξε το πλεονέκτημα. Το φάουλ στον Μοντολίβο έγινε, όμως ο Ρομπέρτο Ροζέτι άφησε τη φάση να εξελιχτεί επειδή ο Κεϊρίσον έγινε κάτοχος της μπάλας",

ήταν η άποψη του Βραζιλιάνου τεχνικού, που για τη νίκη-θρίλερ των "ροσονέρι" είπε:

"Υποφέραμε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα απέναντι σε μία Φιορεντίνα που ξεκίνησε καλά. Οι βιόλα μας πίεσαν πολύ και οι μέσοι μας δεν έβρισκαν καθόλου ελεύθερους χώρους.

Μετά το ημίχρονο με χαρακτήρα και δίψα καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Πέρα από την τακτική, ήταν το πνεύμα του νικητή που μας οδήγησε στο τρίποντο.



Οι Αμπιάτι, Ροναλντίνιο και Πάτο ήταν αποφασιστικοί, αλλά και ο Ματιέ Φλαμινί έκανε επίσης ένα σπουδαίο παιχνίδι".







TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ