ΙΝΤΕΡ

Λεονάρντο: "Δίψα για τίτλους"

Λεονάρντο: "Δίψα για τίτλους"

Ο Λεονάρντο εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας θεωρώντας "τέλειο" τρόπο για να κλείσει η χρονιά. "Δεν κουραζόμαστε να κερδίζουμε", σχολίασε ο αρχηγός των "νερατζούρι", Χαβιέ Ζανέτι.

Η Ίντερ επιβλήθηκε με σκορ 3-1 της Παλέρμο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, κάτι που έκανε τον προπονητή της να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

" Ήταν μια εντυπωσιακή νίκη, μία τέλεια αυλαία σε μια χρονιά με διάρκεια", τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος τεχνικός.

" Ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα, η ομάδα έδειξε τη σφοδρή επιθυμία της να σηκώσει το κύπελλο απέναντι σε μία πολύ καλή Παλέρμο, στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια".

Ο Λεονάρντο στάθηκε επίσης στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο με την ύπαρξη οπαδών και των δύο ομάδων. " Το να τελειώνεις αυτή τη χρονιά παίζοντας ένα μεγάλο παιχνίδι, όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, με τους υπέροχους οπαδούς της Παλέρμο και της Ίντερ στις κερκίδες, είναι ό,τι καλύτερο".

" Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη μεγάλη μας όρεξη για νίκες και στην επόμενη σεζόν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το αποψινό και χωρίς δίψα για επιτυχία δεν θα τα 'χαμε καταφέρει. Οι τρεις τίτλοι τη φετινή χρονιά (σ.σ. Κύπελλο Ιταλίας, Σούπερ Καπ Ιταλίας και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων) είναι σημάδια της διάρκειας που έχει αυτή η ομάδα", επεσήμανε ο 42άχρονος προπονητής.

Ζανέτι: "Η Ίντερ είναι η οικογένειά μου, την αγαπώ"

" Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας είναι μια μεγάλη χαρά για όλους αυτούς τους οπαδούς που τους αξίζει η χρονιά να τελειώσει μ' αυτό τον τρόπο. Η Ίντερ είναι η οικογένεια μου, κι εγώ αγαπώ την Ίντερ, αυτές οι χαρές δε γίνεται να ξεχαστούν", ανέφερε ο 38άχρονος Αργεντινός.

" Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να παίρνουμε νίκες για την ομάδα. Απόψε δώσαμε την απόδειξη ότι δεν έχουμε κουραστεί να νικάμε και αυτό είναι το τρίτο τρόπαιο μας για φέτος. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε σκληρά, καθώς είμαστε δυνατή ομάδα, αλλά δυνατή ομάδα είναι επίσης και η Μίλαν", συμπλήρωσε ο Ζανέτι.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ