ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

Λεονάρντο για Εμπαπέ: "Θα χρειαστούμε μόλις λίγα λεπτά για να συμφωνήσουμε στα χρήματα"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Εύκολη υπόθεση θεωρεί την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ ο αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος υποστήριξε στην Equipe, ότι θα χρειαστούν μόλις λίγα λεπτά για να συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι οι δύο πλευρές

Ο χρόνος κυλάει, η σεζόν σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της και η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει στη φαρέτρα το μεγάλο της "όπλο", τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Λεονάρντο, εμφανίστηκε μάλιστα, αρκετά αισιόδοξος για την παραμονή του παίκτη.

Ο Γάλλος σταρ φαίνεται πως δεν έχει καταλήξει ακόμα για το μέλλον του και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά. Από τη μία οι Παριζιάνοι δεν καταθέτουν τα όπλα και από την άλλη η Ρεάλ τον διεκδικεί από το περασμένο καλοκαίρι.

Αν και αρχικά βέβαια, δημοσιεύματα θεωρούσαν ειλημμένη τη μετακίνησή του στη Μαδρίτη το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο η Παρί δείχνει να έχει μπει ξανά στο "παιχνίδι".

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια στον, δίνοντας στον 23χρονο 200 εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή οι άνθρωποι του συλλόγου εμφανίζονται ολοένα και πιο σίγουροι για τη συμφωνία. Συγκεκριμένα, ο Λεονάρντο μιλώντας στην Equipe εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μείνει ο Εμπαπέ.

"Ο Κιλιάν έχει τόσο μεγάλη αξία που τα χρήματα είναι δευτερεύον θέμα. Νομίζω ότι θα χρειαστούν μερικά λεπτά για να συμφωνήσουμε στο οικονομικό κομμάτι. Έχουμε πιθανότητες να συνεχίσει στην Παρί. Εφόσον δεν υπογράψει με κανέναν, θα τα δοκιμάσουμε όλα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να το διατηρήσουμε.

Δεν νομίζω ότι θα αποφασίσει με βάση το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ. Αυτό που έκανε το Κατάρ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι να τοποθετήσει την Παρί ανάμεσα στα μεγάλα κλαμπ.

Ο Εμπαπέ θέλει να μείνει ολοένα και περισσότερο. Είναι θέμα συναισθημάτων. Δεν είμαστε ένας σύλλογος που πουλά. Νομίζω ότι ο Κιλιάν σκέφτεται σωστά τα πράγματα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Ο Μέσι ήταν πάντα σε αυτό το επίπεδο, και συνεχίζει να είναι, αλλά είναι φυσιολογικό να έρχονται άνθρωποι που σιγά σιγά αλλάζουν τα πράγματα. Δεν κρίνουμε το ένα ή το άλλο. Ο ένας είναι 23 ετών και ο άλλος 34. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει μεγάλος σεβασμός μεταξύ τους", τόνισε σχετικά με την υπόθεση του Εμπαπέ, ενώ αναφερόμενος στην απόκτηση του Ράμος είπε:

"Μέχρι στιγμής έχει παίξει μόνο πέντε παιχνίδια. Δυστυχώς, δεν έχει πάει όπως περιμέναμε. Είναι δύσκολο για αυτόν και για τους υπόλοιπους. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει και προτιμώ να περιμένω για να βγάλω συμπεράσματα, αλλά δεν φοβάμαι να παραδεχτώ τα λάθη μου όταν τα κάνω".

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ