ΙΝΤΕΡ

Λεονάρντο: "Πρωτάθλημα του χρόνου"

Λεονάρντο: "Πρωτάθλημα του χρόνου"

Ο τεχνικός της Ίντερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας, τονίζοντας πως με το υπάρχον ρόστερ οι "νερατζούρι" είναι ικανοί να επιστρέψουν στην κορυφή του Καμπιονάτο την επόμενη σεζόν.

Η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα και η μέτρια ευρωπαϊκή πορεία της Ίντερ σίγουρα δεν μπορεί να ικανοποιεί τους φίλους της ομάδας που πέρυσι πανηγύρισαν το τρεμπλ, ωστόσο δεν αποθαρρύνει τον Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το Γενάρη αντικαθιστώντας τον Μπενίτεθ, κάνοντας μάλιστα αναγωγή στις δικές του προηγούμενες σεζόν, διαβλέπει με ...μαθηματική ακρίβεια την κατάκτηση του τίτλου την επόμενη χρονιά. " Πέρυσι τερμάτισα στην τρίτη θέση (σ.σ. με τη Μίλαν), φέτος δεύτερος, άρα του χρόνου...!", δήλωσε χαμογελώντας.

" Συνηθίζω να βλέπω τη θετική πλευρά κάθε γεγονότος. Προσωπικά αισθάνομαι προνομιούχος λαμβάνοντας υπόψη τη ζωή που έχω ζήσει και μπορώ ακόμη να ζήσει, τόσο στον αθλητισμό, όσο και στην καθημερινή μου ζωή γενικότερα", σχολίασε.

" Οι προκλήσεις είναι η ουσία της ζωής και είμαι απόλυτα έτοιμος για καθεμιά απ' αυτές", είπε, δίνοντας το σύνθημα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Προς το παρόν αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι ως προπονητής. Στην Ίντερ ήταν σχεδόν σα μαραθώνιος η περιπέτεια που ξεκίνησε στις 6 Ιαναουαρίου. Μόλις τις τελευταίες εβδομάδες καταφέραμε να βγάζουμε τις προπονήσεις, όπως ακριβώς θέλαμε".

Ερωτηθείς για το υλικό της ομάδας και για το τι αλλαγές προτίθεται να κάνει ώστε να φανούν καλύτεροι οι "νερατζούρι" του χρόνου, απάντησε: " Δε χρειάζεται ν' αλλάξουμε τίποτα. Η ομάδα βγαίνει από μια περίπλοκη σεζόν, που στην ουσία ήταν χωρισμένη σε δύο κομμάτια, ωστόσο οι παίκτες παρέμειναν ενωμένοι".

" Θεωρώ πως το ρόστερ παρέχει πολλές επιλογές. Δε νομίζω πως χρειάζονται δραστικές αλλαγές. Οι βάσεις είναι ήδη εδώ", τόνισε ο 42άχρονος προπονητής.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ