ΑΡΗΣ

Λεπτομέρειες με Πολατιάν

Λεπτομέρειες με Πολατιάν

Ο Λάζαρος Πολατιάν βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και απομένουν λεπτομέρειες για να αναλάβει δράση. Όπως και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης με τον Λάζαρο Πολατιάν και να αναλάβει δράση. Όπως και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Ο πρώην διαιτητής βρέθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης όπου συζήτησε με τους ανθρώπους της διοίκησης για την επικείμενη συνεργασία τους και τον ρόλο του με τον βασικό να είναι οι δημόσιες σχέσεις της ΠΑΕ.

Το μόνο εμπόδιο για την ώρα στην συνεργασία του Πολατιάν με την ΠΑΕ Άρης είναι η συνεργασία του με την ΕΠΟ, χωρίς να έχει ρόλο στο αγωνιστικό. Κι αυτό γιατί η θέση του γενικού αρχηγού υπάρχει επιθυμία να στελεχωθεί από τον Βασίλη Δημητριάδη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Σούλη Παπαδόπουλου περιλάμβανε μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου στην επομένη του 4-0 επί του Λεβαδειακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό έκαναν χαλάρωμα και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Κι όσο για το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου μοναδικός αμφίβολος είναι ο Ρούμπεν Πουλίδο που αύριο τελικά θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλό του με το αποτέλεσμα της μαγνητικής να κρίνει την παρουσία του στο γήπεδο «Οι Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων.

Ο Ζαραδούκας που πονάει από ένα χτύπημα στον τετρακέφαλό του δεν είναι κάτι το σοβαρό ενώ νοκ άουτ θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός που συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ακόμη εκτός πλάνων του Παπαδόπουλου είναι οι τιμωρημένοι Νούνο Κοέλιο και Ανδρέας Τάτος.

Τέλος η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ζήτησε από αυτήν του ΠΑΣ Γιάννενα 1.000 εισιτήρια για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με όλα να κρίνονται αύριο που είναι προγραμματισμένη η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης παρουσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ