ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέστερ: Επεκτείνεται το συμβόλαιο του Βάρντι ως το 2026 για έναν τελευταίο "χορό" με τις "αλεπούδες"

Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λέστερ κόντρα στην Μπέρνλι σε ματς της Premier League | 1 Μαρτίου 2022
Ο Τζέιμι Βάρντι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Λέστερ κόντρα στην Μπέρνλι σε ματς της Premier League | 1 Μαρτίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Λέστερ ετοιμάζεται να επεκτείνει το συμβόλαιο του 37χρονου Τζέιμι Βάρντι για μία τελευταία φορά πριν το μεγάλο "αντίο".

Τη Λέστερ και τον Τζέιμι Βάρντι τους ενώνει ένα ξεχωριστό δέσιμο και όχι άδικα. Ο Άγγλος βοήθησε στα μέγιστα στην μυθική κατάκτηση της Premier League τη σεζόν 2015-16 και ο ίδιος, στα 37 του έτη εξακολουθεί να ηγείται των προσπαθειών της ομάδας, η οποία επέστρεψε και πάλι στην πρώτη κατηγορία.

Για αυτό τον λόγο, η Λέστερ αναμένεται να του επεκτείνει το συμβόλαιο έως και το 2026, ώστε ο Βάρντι να μπορέσει να "κρεμάσει" τα παπούτσια του στον αγαπημένο του σύλλογο μετά από 14 συναπτά έτη.

Φέτος ο επιθετικός των "αλεπούδων" μετρά δύο τέρματα σε πέντε εμφανίσεις στην Premier League, με την ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 15η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ