ΛΕΣΤΕΡ

Λέστερ: Συμφώνησε να αναλάβει τις αλεπούδες ο Κούπερ

Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022
Ο Στιβ Κούπερ πανηγυρίζει μετά από νίκη της Νότιγχαμ επί της Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας | 6 Φεβρουαρίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Μετά από την παρουσία του στην Νότιγχαμ ο Στιβ Κούπερ είναι έτοιμος να αναλάβει μία ακόμη ομάδα της Premier League, με το "Sky Sports" να αποκαλυπτει πως ήρθε σε συμφωνία με την Λέστερ για να γίνει ο νέος προπονητής της.

Ο Στιβ Κούπερ έδειξε τα διαπιστευτήριά του στον κόσμο της Premier League καθοδηγώντας την Νότιγχαμ και πλέον ετοιμάζεται για ακόμη μία περιπέτεια στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας, αυτή τη φορά με την Λέστερ.

Όπως αποκάλυψε το "Sky Sports" , η πρωταθλήτρια Αγγλίας αναζητούσε εδώ και καιρό τον προπονητή που θα έπιανε το τιμόνι της έπειτα από τον προβιβασμό της και τελικά ήρθε σε συμφωνία με τον 44χρονο προπονητή, που κέρδισε στο νήμα τον -συνυποψήφιό του για τη θέση- Γκρέιαμ Πότερ.

Με τη συμφωνία αυτή ο Κούπερ επιστρέφει στους πάγκους έπειτα από τον Δεκέμβριο του 2023, όταν και είχε δει την πόρτα της εξόδου από την Νότιγχαμ (είχε συμπληρώσει πάνω από μία διετία στον πάγκο της), για να διαδεχτεί έτσι τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος οδήγησε τις αλεπούδες στα μεγάλα σαλόνια και κατόπιν προσελήφθη από την Τσέλσι.

TAGS ΛΕΣΤΕΡ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ