ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Είμαστε κοντά στο νταμπλ"

Λέτο: "Είμαστε κοντά στο νταμπλ"
Λέτο

"Φωτογραφίες του νταμπλ" υπόσχεται ο Λέτο. "Το χρωστούσαμε στον κόσμο" είπε ο Νίνης (vds)

Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού απέκτησε πλέον δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους του "τριφυλλιού", καθώς μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του sebastianleto.gr θα μπορεί μοιράζεται τις σκέψεις του και τις απόψεις του για νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Επίσης πέρα από την αμφίδρομη επικοινωνία που θα υπάρχει με τους θαυμαστές του, στο σάιτ του φιλοξενούνται φωτογραφίες και βίντεο από την καριέρα του.

Μετά το πέρας της 10λεπτης παρουσίασης, ο 23χρονος αριστεροπόδαρος χαφ, απάντησε σε ερωτήσεις για το νέο σάιτ, το πρωτάθλημα, το κύπελλο ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και τα προγνωστικά του για το Champions League.

" Από την αρχή το πρώτο θέμα είναι η νοοτροπία. Το πως μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Το καλοκαίρι υπήρξε μία ενδυνάμωση της ομάδας και αυτό μας έφερε τώρα μία ανάσα από τον τίτλο και ένα βήμα από τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν κάναμε λίγα φέτος, όπως ο αποκλεισμός της Ρόμα, που δεν είναι εύκολο να γίνεται κάθε μέρα", τόνισε αρχικά ο Λέτο.

Για το νέο σάιτ είπε: " Μακάρι τα πρώτα μηνύματα που θα πάρω να είναι αυτά του τίτλου... Θέλω να έχω επικοινωνία με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Είναι σημαντικό και θα αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τους φίλους του Παναθηναϊκού όσο και με τους πολλούς φίλους που έχω στην Αργεντινή και την Λανούς".

Όσον αφορά στο ποιο θα είναι το πρώτο μήνυμα που θα γράψει στην ιστοσελίδα, υπογράμμισε: " Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα με έχουν αγκαλιάσει".

Για το αν πιστεύει ότι οι "πράσινοι" θα κάνουν το νταμπλ, δήλωσε: " Μακάρι... Είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση του νταμπλ. θα περιμένουμε λίγες μέρες και μετά θα το "γεμίσω" με φωτογραφίες με τον τίτλο".

Τέλος, έδωσε και τα προγνωστικά του για το Τσάμπιονς Λιγκ: " Πιο δυνατή ομάδα αυτή τη στιγμή είναι η Μπαρτσελόνα, αλλά μου αρέσει όπως παίζει και η Λυών. Θα ήθελα έναν τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Θα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ μεγάλες ομάδες, εγώ προτιμώ την Μπαρτσελόνα, γιατί παίζουν παίκτες όπως ο Μέσι και ο Ινιέστα. Θα γίνει ωραίο ματς".

Μόνο στα... ισπανικά ο ΟΣΦΠ

Η ιστοσελίδα του Λέτο περιλαμβάνει πολλά στοιχεία και ανέκδοτες φωτογραφίες από τη ζωή του "πράσινου" άσου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ελληνική μετάφραση της βιογραφίας του, ο Ολυμπιακός παραλείπεται, εντέχνως, καθώς αναφέρεται σαν "ομάδα του Πειραιά, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Στην ισπανική έκδοση σημειώνεται ότι μετά τη Λίβερπουλ, ο Λέτο πήγε στον Ολυμπιακό...

Βίντεο από την παρουσίαση του Λέτο







Νίνης: "Το χρωστούσαμε στον κόσμο"

Ανυπόμονος να στεφθεί πρωταθλητής δηλώνει ο Σωτήρης Νίνης γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει "αγκαλιάσει" τον τίτλο. Ο νεαρός διεθνής σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο «Παναθηναϊκό Τριφύλλι», μιλά ακόμα για τη σχέση του με τον Τζιμπρίλ Σισέ αλλά και την βοήθεια που του πρόσφερε ο τεχνικός των "πράσινων" Νίκος Νιόπλιας.

-Η ομάδα είναι μια ανάσα από το πρωτάθλημα, το πρώτο της καριέρας σου. Πως νιώθεις;

« Η κατάκτηση του τίτλου είναι η μεγαλύτερη χαρά για έναν ποδοσφαιριστή. Τέτοιες επιτυχίες φέρνουν την καταξίωση και το όνομα σου γράφεται στην ιστορία του συλλόγου με χρυσά γράμματα. Είμαι πολύ χαρούμενος αφού αυτός είναι ο πρώτος τίτλος της καριέρας μου».

-Το φετινό πρωτάθλημα είχε έντονο σασπένς...

« Πράγματι. Στην αρχή κυνηγούσαμε, μετά ξεφύγαμε με +8, μειώθηκε η διαφορά στους 2 βαθμούς, πήγαμε πάλι στους 5. Ήταν πολύ συναρπαστικό αφού τρεις ομάδες διεκδίκησαν τον τίτλο. Αυτό, νομίζω, που μας έκανε να ξεχωρίσουμε ήταν το γεγονός ότι είχαμε την πιο σταθερή πορεία, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Αλλά το φετινό πρωτάθλημα ήταν συναρπαστικό και για τις ευρωπαϊκές θέσεις και για την αποφυγή του υποβιβασμού».

-Αυτό τον τίτλο, που θέλεις να τον αφιερώσεις;

« Πρώτα από όλους στον κόσμο. Περίμεναν καιρό για να νιώσουν αυτή τη χαρά και τους τη χρωστούσαμε. Ήταν πάντα δίπλα μας και ειδικά φέτος η στήριξή τους ήταν απίστευτη. Μετά, σε όλους εμάς μέσα στην ομάδα. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση».

-Υπάρχει και το Κύπελλο βέβαια σαν στόχος...

« Φυσικά. Και δεν το υποτιμάμε καθόλου. Θέλουμε να το κατακτήσουμε αλλά ξέρουμε ότι δεν έχουμε εύκολο έργο. Απομένουν δύο ματς στο θεσμό και πρέπει να δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε».

-Σε βοήθησε η παρουσία του Νίκου Νιόπλια;

« Σίγουρα. Κυρίως στο γεγονός ότι ξέρω τι ζητάει από εμένα, τον καταλαβαίνω, αλλά και στο ότι μου το ξεκαθάρισε από την αρχή. Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδα μας. Εκτός από καλός προπονητής είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι δίπλα σε όλους μας και μας βοηθάει. Επίσης, αγαπάει πολύ την ομάδα. Ξέρει τι σημαίνει Παναθηναϊκός και έχει μεγάλες απαιτήσεις από τον σύλλογο».

- Ο Τζιμπρίλ Σισέ, σε πρόσφατη συνέντευξή του σε μηνιαίο περιοδικό, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για σένα και τη συνεργασία σας. Πιστεύει πολύ σε σένα.

« Είναι μεγάλη τιμή να εκφράζεται κολακευτικά για μένα ένας παίκτης παγκόσμιας κλάσης όπως ο Τζιμπρίλ. Τέτοια σχόλια μου δίνουν ένα έξτρα κίνητρο. Και η αλήθεια είναι πως συνεργαζόμαστε καλά στο γήπεδο, έχουμε καλή χημεία».

-Το καλοκαίρι υπάρχει μπροστά σου η πρόκληση του Mundial. Το σκέφτεσαι;

« Αυτή τη στιγμή όχι. Το μυαλό μου είναι αφοσιωμένο στον Παναθηναϊκό. Όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις μου με την ομάδα, θα το σκεφθώ. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή και μόνο η συμμετοχή σε μια τέτοια διοργάνωση. Εκεί που παίζουν οι καλύτεροι, εκεί που είναι μαζεμένη η αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου».

Μισή προπόνηση για τους All Star

Διαφορετική ήταν η προπόνηση της Μεγάλης Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, αφού οι "πράσινοι" που θ' αγωνιστούν στο All Star Game αποχώρησαν στα μισά. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ζέσταμα και τελειώματα, ενώ όσοι δεν θα λάβουν μέρος στο All Star συνέχισαν με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπυρόπουλος, Δάρλας, Σεϊταρίδης και Χριστοδουλόπουλος.

Από τους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα αγωνιστούν στη γιορτή του ποδοσφαίρου, Τζόρβας, Βύντρα, Νίνης, Κατσουράνης, Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης θα αγωνιστούν με την ελληνική ομάδα στο All Star Game, ενώ την ομάδα των ξένων θα ενισχύσουν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σισέ (θα πάρει μέρος και στον διαγωνισμό των πέναλτι). Ο Νίκος Νιόπλιας θα είναι ο προπονητής των Ελλήνων.

Σενάρια Πόγκατετζ

Τα σενάρια μεταγραφολογίας και ενίσχυσης έχουν ξεκινήσει καλά πριν ολοκληρωθεί η χρονιά για το "τριφύλλι". Ο παλιός γνώριμος Πόγκατετζ ξαναήρθε στο προσκήνιο, αφού η "Northern Ecko" αναμφέρει με δημοσίευμά της πως ο Παναθηναϊκός ελπίζει να υπογράψει συμβόλαιο με τον άσο της "Μπόρο", του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι.

Η εφημερίδα αναφέρει πως από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο υπήρχε το θέμα με τις απαιτήσεις από την Μίντλεσμπρο να άγγιζουν τα 1.500.000 λίρες και στα οποία είπε "όχι" ο ελληνικός σύλλογος.

Τώρα που η Μίντλεσμπρο δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ στην Championship της Αγγλίας και θα παραμείνει στην ίδια κατηγορία και την επόμενη σεζόν, ο διεθνής Αυστριακός δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Ερωτηματικό η θέση του Πατέρα

Θολό παραμένει το τοπίο όσο αφορά τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μετά την λήξη φυσικά της θητείας του Νικόλα Πατέρα στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ.

Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων φαίνεται αναποφάσιστος για το μέλλον του στην πράσινη ΠΑΕ, καθώς για να συνεχίσει το έργο του θέλει την στήριξη όλων των μετόχων.

Μάλιστα πληροφορίες λένε πως μέσα στον Απρίλιο ίσως και να υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα, με σκοπό να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στους δυο άνδρες, το οποίο δημιουργήθηκε το περασμένο διάστημα.

Από το συγκεκριμένο ραντεβού, το οποίο μπορεί να είναι με την παρουσία και άλλων μετόχων, θα βγει ουσιαστικά και η είδηση της παραμονής του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στην προεδρία ή όχι.



















































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ