ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Κατά 90% θα παίξω στον ΠΑΟ"

Λέτο: "Κατά 90% θα παίξω στον ΠΑΟ"
λετο

"Στον ΠΑΟ κατά 90%" δήλωσε ο Σεμπαστιάν Λέτο. Επιβεβαίωση του ατζέντη του στο SPORT 24 (video)

Ο 22χρονος άσος αποκάλυψε πως επιθυμούσε να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο η πρόταση που περίμενε από τους πρωταθλητές Ελλάδας δεν ήρθε ποτέ!
Την ίδια στιγμή η Λίβερπουλ αδυνατεί να του εξασφαλίσει άδεια εργασίας.

Η προοπτική να μεταπηδήσει στον Παναθηναϊκό φαντάζει πλέον μονόδρομος για τον πρώην άσο της Λανούς κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του.

" Είμαι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Λίβερπουλ και απ'όσο γνωρίζω οι δύο σύλλογοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Πιστεύω οι πιθανότητες να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό την επόμενη σεζόν είναι περισσότερες από 90%.

Περίμενα κίνηση από τον Ολυμπιακό όλες αυτές τις εβδομάδες αλλά μέχρι στιγμής δεν κατέθεσαν προσφορά για να αγοράσουν τα δικαιωματά μου.

Δεν είναι θέμα χρημάτων. Ήθελα να παραμείνω στον Ολυμπιακό αλλά από τη στιγμή δεν ήθελαν να με διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου".

Η θέση της ΠΑΕ

Από την επίσημη πλευρά ο Παναθηναϊκός, υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα (σ.σ. δεν ξέρουμε τίποτα) και όλα πλέον είναι "ανοικτά". Εξάλλου όπως είχαν τονίσει πρόσφατα απλά ο παίκτης είχε προταθεί στο "τριφύλλι".

Ο ατζέντης του Λέτο στο SPORT 24

Το SPORT 24 μόλις δημοσιεύτηκαν σε αγγλικά και ελληνικά ΜΜΕ οι δηλώσεις του Σεμπαστιάν Λέτο, επικοινώνησε με τον ατζέντη του, Φερνάντο Κονσεντίνο, ο οποίος επιβεβαίωσε τις προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για τα λεγόμενα του Αργεντινού άσου.

Αληθεύει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σεμπαστιάν Λέτο;

"Βεβαίως κι είναι αληθές, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο"

Γνωρίζετε ότι ο Λέτο έχει κάνει δηλώσεις λέγοντας ότι "θα συνεχίσει κατά 90% την καριέρα του στον Παναθηναϊκό;

"Δεν το γνωρίζω, αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις"

Γιατί θεωρείται δύσκολο να έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;

"Δε γνωρίζω αν όντως τις έκανε. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο να παραχώρησε σε αυτές τις δηλώσεις, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορώ να το αποκλείσω"

Είναι αλήθεια ότι οι συζητήσεις βρίσκοντια σε προχωρημένο στάδιο;

"Η αλήθεια είναι ότι έχουν προχωρήσει αρκετά οι συζητήσεις, απλά θα προτιμούσα να μιλήσουμε όταν θα έχουμε κάτι ολοκληρωμένο"

Κάποτε... ποτέ στον Παναθηναϊκό

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 6 Ιουνίου, ο μάνατζερ του Αργεντίνου άσου, Φερνάντο Κονσεντίνο είχε δηλώσει τα εξής στο SPORT 24: " Συνεχίζουμε να μιλάμε με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ στην προσπάθεια που κάνουμε ώστε ο Λέτο να παραμείνει στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά.

Η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χρηματικό, μπορώ να αποκαλύψω ότι δεν είναι μεγάλη και πιστεύω ότι τελικά οι δυο ομάδες θα τα βρουν.

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προχωρήσει στην αγορά του παίκτη και αισιοδοξώ ότι η Λίβερπουλ δεν θα θελήσει να χαλάσει τη μεταγραφή.



Τουλάχιστον δεν δείχνει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Έτσι κι αλλιώς, είμαι σίγουρος ότι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και ελπίζω να έχουμε καταλήξει σε συμφωνία".

Στην Παιανία πριν από δύο εβδομάδες ανεπίσημα διέψευδαν τις φήμες για απόκτηση του Λέτο, ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις ανατρέπουν το "στάτους κβο".

Δείτε το γκολ του Λέτο κόντρα στον Θρασύβουλο


















































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ