ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι"

Λέτο: "Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι"
Σισέ, Λέτο

"Να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι" τόνισε ο Λέτο που θεωρεί την διακοπή σημαντική. "Εφυγε" ο Μουζίνας

Λέτο: "Είμαστε κουρασμένοι..."

Οι συνεχείς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορεί ακόμα να μην έχουν προκαλέσει προβλήματα στα αποτελέσματα των "πράσινων" πλην εξαιρέσεων... ωστόσο η διακοπή των υποχρεώσεων του "τριφυλλιού" λόγω των Εθνικών ομάδων έρχεται κατά τα λεγόμενα του Σεμπαστιάν Λέτο, την κατάλληλη στιγμή.

" Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε μία διακοπή, είμαστε κουρασμένοι από τα πολλά παιχνίδια. Είναι καλό για μας, θα ξεκουραστούμε τώρα και θα σκεφτούμε την επόμενη εβδομάδα το ερχόμενο παιχνίδι" τόνισε ο Αργεντίνος μέσος σε αποκλειστικές δηλώσεις στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, από την εκδήλωση χορηγού εταιρείας.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσγειωμένος για την εικόνα της ομάδας στο πρωτάθλημα που στοχεύει στην κατάκτηση του πρωταθήματος: "Είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι θα πάρουμε τον τίτλο, είμαστε πρώτοι και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουμε 2 βαθμούς διαφορά και πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι".

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έλλειψαν πολλά αστεία από την εκδήλωση ενώ απών ήταν ο τεχνικός των "πράσινων" Χενκ Τεν Κάτε λόγω προσωπικού προβλήματος αλλά και οι διεθνείς παίκτες του συλλόγου που είχαν ενσωματωθεί με τις ομάδες τους.

Σισέ: "Είναι μόνο η αρχή..."

Ενα από τα κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν και ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά την απώλεια του πατέρα του αλλά και την αλλαγή συναισθημάτων με τα δύο γκολ που σημείωσε στο ματς με την ΑΕΛ.

" Τους ευχαριστώ για την υποστήριξη τους, είχα μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με την απώλεια του πατέρα μου και με στήριξαν και με βοήθησαν στο να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι. Ευχαριστώ και όλα τα μέλη της ομάδας και τους συμπαίκτες μου".

Ο Γάλλος σταρ υποσχέθηκε για την συνέχεια του πρωταθλήματος: " Μου πήρε καιρό, ξεκίνησα να βρίσκω το ρόλο μου στην ομάδα και αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είναι μόνο η αρχή, ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα με 6 νίκες σε 6 παιχνίδια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό".

Κινητοποίηση στους οπαδούς για Καβάλα

Μετά το Παγκρήτιο και την Κομοτηνή οι "πράσινοι" οπαδοί ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών και σε μια ακόμα έδρα της επαρχίας. Συγκεκριμένα, ξεσηκωμός υπάρχει στο στρατόπεδο των φίλων του Παναθηναϊκού για το ματς της 7ης αγωνιστικής την επόμενη Κυριακή στην Καβάλα.

Από την μια η σπουδαία εικόνα της ομάδας που είναι στην κορυφή και ο αγώνας που δίνει για την κατάκτηση του φετινού τίτλου και από την άλλη η παρουσία παικτών τύπου Σισέ (Λέτο, Κατσουράνη κ.α.) έχουν σημάνει συναγερμό στους "πράσινους" οπαδούς για να δώσουν και εκεί δυναμικό παρών.

Με κόσμο ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Αγωνιστικά, οι "πράσινοι" μετά το ρεπό της Τετάρτης επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το ματς στην Καβάλα. Μια προετοιμασία με πολλές απουσίες για τον Χενκ Τεν Κάτε που θα έχει μόνο τρεις μέρες (σχεδόν) όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Εκτός από τους διεθνείς που έχουν αναχωρήσει και ενσωματωθεί με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα την Πέμπτη, αναχώρησε και ο Τζιμπρίλ Σισέ για την Ακτή Ελεφαντοστού, αφού την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του πατέρα του.

Σε ότι αφορά το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και το αίτημα των φιλοξενούμενων για 5.000 εισιτήρια, δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση κατά το ήμισυ. Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν πρόκειται να δώσουν τόσο μεγάλο αριθμό εισιτηρίων ωστόσο θα δώσουν εισιτήρια στον "Δικέφαλο του Βορρά" (λιγότερα από 2.000) γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως και οι οπαδοί του "τριφυλλιού" μετά από χρόνια θα δώσουν το παρών στην Τούμπα.

"Εφυγε" και ο Μουζίνας

Αλλο ένα μέλος της εποχής του Γουέμπλεϊ, "έφυγε" από τη ζωή την Τετάρτη. Ο Σπύρος Μουζίνας απεβίωσε και η κηδεία του θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο, την Πέμπτη στις 12:00.

Μειώθηκε η ποινή του Βαβζίνιακ

Στην τελευταία συνεδρίασή της, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση του Γιακούμπ Βαβζίνιακ κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, επιβάλλοντας έτσι στον Πολωνό παίκτη ποινή αποκλεισμού ενός έτους για τη γνωστή υπόθεση ντόπινγκ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του "τριφυλλιού" είχε δώσει "θετικό" δείγμα στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ για τη χρήση απαγορευμένης ουσίας στον αγώνα με την Ξάνθη είχε τιμωρηθεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με αποκλεισμό ενός έτους.







































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ