ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λέτο: "Πρέπει ο καθένας μας να δίνει το 100%"

Λέτο: "Πρέπει ο καθένας μας να δίνει το 100%"
Λέτο, βραβείο MVP, Παναθηναϊκός

Λέτο: "Πρέπει ο καθένας μας να δίνει το 100%". Τι δήλωσε ο Σαριέγκι για Μπιλμπάο και ο Πετρόπουλος

Λέτο: "Πρέπει ο καθένας μας να δίνει το 100%"

Ο MVP του αγώνα με την Καλλιθέα, Σεμπάστιαν Λέτο αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε ο Παναθηναϊκός στο ματς και υποστήριξε πως όλοι πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ματς. Επίσης μίλησε για την επιβεβλημένη νίκη στο Αλκαζάρ.

" Είναι πολύ σημαντικό ότι περάσαμε στα ημιτελικά. Κατά διαστήματα τα πήγαμε καλά. Επειδή όπως όλοι ξέρετε το να παίζεις με τέτοιου είδους ομάδες ποτέ δεν είναι εύκολο. Είμαστε χαρούμενοι που ήμαστε στα ημιτελικά".

-Πόσο δύσκολο είναι να είσαι συγκεντρωμένος κόντρα σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής;
" Δεν έχει σημασία αυτό. Πάντα πρέπει ο καθένας μας να δίνει το 100% και να μην μας νοιάζει αν παίζουμε κόντρα σε ομάδα δεύτερης ή τρίτης κατηγορίας. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι".

-Πλέον είναι ο Παναθηναϊκός φαβορί για το Κύπελλο;
" Όχι γιατί είδατε τι έγινε και χθες. Είδατε τι έκαναν τα Γιάννενα στον ΠΑΟΚ, ποτέ δεν ξέρεις. Αν έχεις τη νοοτροπία του φαβορί μπορεί να χάσεις τον στόχο".

-Για το παιχνίδι με τη Λάρισα;
" Η Λάρισα είναι σκληρή ομάδα αλλά εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε. Ξεχνάμε το Κύπελλο και αυτοσυγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και μόνο."

Σαριέγκι: "Δεν γνωρίζω κάτι για την Μπιλμπάο"

Κανένα θέμα δεν υπάρχει περί ενδιαφέρον της Μπιλμπάο προς τον Σαριέγκι, όπως τόνισε ο ίδιος ο Βάσκος αμυντικός του Παναθηναϊκού, μετά την αναμέτρηση με την Καλλιθέα και την πρόκριση στα ημιτελικά.

" Ήταν ένα δύσκολο ματς, βρεθήκαμε σε μια κακή βραδιά, κάναμε πολλές ευκαιρίες αλλά το πρώτο γκολ ήρθε αργά και αυτό μας έκανε λίγο νευρικούς" είπε ο Σαριέγκι για το ματς.

Για τον επόμενο αντίπαλο των "πράσινων" τον ΠΑΣ Γιάννενα, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, τόνισε: " Μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν εύκολα, δεν παίξαμε με ομάδα πρώτης κατηγορίας. Οι αναμετρήσεις με τα Γιάννενα θα είναι δύσκολες όμως είμαστε στα ημιτελικά, ήμαστε καλά και μέσα και στους τρεις στόχους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε".

Για την συνέχεια και το καθοριστικό ματς στο Αλκαζάρ με την Λάρισα, ο Βάσκος αμυντικός είπε: " Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς από εδώ και πέρα κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, ξεχνάμε το Κύπελλο γιατί μας περιμένει η Λάρισα. Ξέρουμε ότι χρειάζονται τους βαθμούς αλλά εμείς τους θέλουμε πολύ περισσότερο".

Για τα συνεχή ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη: " Στον Παναθηναϊκό πάντα έτσι είναι. Όπου και να πηγαίνεις πρέπει να κερδίζεις. Δεν αλλάζει κάτι αυτό το Σαββατοκύριακο".

Τέλος, ο Σαριέγκι ρωτήθηκε όπως ήταν φυσικό για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Αθλετίκ Μπιλμπάο προς το πρόσωπό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Ειλικρινά δεν έχω κανένα νέο, δεν γνωρίζω κάτι για την Μπιλμπάο".

Πετρόπουλος: "Φέτος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό σε Λάρισα"

Ο Αντώνης Πετρόπουλος κλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο να δώσει βοήθεια στο σκοράρισμα και να αποτελέσει παρτενέρ του Σισέ. Ο Ελληνας επιθετικός αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για την αναμέτρηση και την πρόκριση με την Καλλιθέα, ενώ μίλησε και για το ματς στο Αλκαζάρ.

" Παίζαμε με μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Έπαιξε πολύ κλειστά η Καλλιθέα, χάσαμε και εμείς πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, σκοράραμε γρήγορα και εκεί νομίζω ότι τελείωσε το παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είτε παίζεις με ομάδα Β’ είτε Γ’ Εθνικής, εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά".

Σε ερώτηση για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΛ, τόνισε: " Τώρα μας ενδιαφέρει η Λάρισα. Αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό. Κοιτάμε μόνο τη νίκη και κανένα άλλο αποτέλεσμα, ξέρουμε ότι είναι μια δύσκολη έδρα. Πέρσι δεν τα είχαμε πάει καλά σε εκείνο το γήπεδο αλλά φέτος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το διπλό.

Τέλος, ρωτήθηκε για την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο και την βοήθεια στο Σισέ, λέγοντας: " Αυτό είναι θέμα προπονητή, αυτός κρίνει πότε θα παίξεις με έναν η με δύο. Εγώ όποτε χρειάζεται θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό".

Αντωνιάδης: "Το πρωτάθλημα, όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας"

Ο α' αντιπρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Αντώνης Αντωνιάδης, αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ, ρωτήθηκε για το ματς αλλά και όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

" Μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Δεν έχει σημασία όμως μετράει η πρόκριση. Έχουμε μπροστά μας τα ματς με τα Γιάννενα τώρα αλλά πρώτος στόχος όπως ξέρεται είναι το πρωτάθλημα" είπε στο σχολιό του για το ματς και για το αν θα ήθελε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, είπε χαρακτηριστικά:

" Γιατί τι έχει γίνει; Εγώ είμαι αναρμόδιος. Το πρωτάθλημα, το πρωτάθλημα όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας "












































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ