STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός-Άρης 1-1

Λεβαδειακός-Άρης 1-1
INTIME SPORTS

Μετά από ένα ωραίο παιχνίδι Λεβαδειακός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής της Super League. Νέα κόκκινη για παίκτη του Άρη. Δείτε στο Sport24.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ του Λεβαδειακού και του Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο με τον Άρη να παίρνει το προβάδισμα με τον Γιαννιώτα και τον Λεβαδειακό να ισοφαρίζει με τον Φαβάλι. Με την ισοπαλία αυτή ο Λεβαδειακός έφτασε στους 10 βαθμούς, ενώ ο Άρης στους 19.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην συνέχεια ο Άρης ισορρόπησε το ματς, ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και το πολύ όμορφο γκολ με τον Γιαννιώτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ήταν πολύ καλύτερος, δημιούργησε ευκαιρίες πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Άρη να έχει αφήσει χώρο στην ομάδα της Βοιωτίας, ενώ όσες φορές προσπάθησε να φτάσει σε ένα ακόμη γκολ, έπεσε πάνω στον Κυριακίδη.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό είχε φάσεις εκατέρωθεν, καλό ρυθμό και σίγουρα θα μπορούσαν να σημειωθούν και άλλα γκολ. Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη έκανε ο Μασάδο, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έκανε την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Λεβαδειακού.

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Διαιτητής/Βοηθοί: Κομίνης (Θεσπρωτίας)/ Μαγιάνης (Άρτας), Δημητριάδης (Καστοριάς)

4ος Διαιτητής/ Παρατηρητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)/ Γκαϊτατζής (Δράμας)

Καιρός: Αίθριος

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς (79' Ζαουί), Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Κουτσόπουλος, Ναπολεόνι (70' Σουμπίνιο), Φαβάλι, Βασιλείου, Πόποβιτς (66' Παπαδόπουλος).

Άρης (Μασάδο): Βελλίδης, Καζναφέρης (58' Κατίδης, 90' Σολτάνι), Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Μίτσελ, Πρίττας, Ακόστα (78' Παπαζαχαρίας), Νέτο, Καπετάνος, Ουμπίδες, Γιαννιώτας.

Κίτρινες κάρτες: Φαβάλι (20', Λεβαδειακός), Τομάς (29', Λεβαδειακός), Μουλόπουλος (61', Λεβαδειακός), Βασιλείου (78', Λεβαδειακός), Λισγάρας (80', Λεβαδειακός), Κουτσόπουλος (85', Λεβαδειακός)-Καζναφέρης (41', Άρης), Λαζαρίδης (61', Άρης)

Κόκκινη κάρτα: Λαζαρίδης (74', Άρης)

Σκόρερ: Φαβάλι (64', Λεβαδειακός)-Γιαννιώτας (35', Άρης)

Ο Άρης την υπεροχή

Στο ξεκίνημα του αγώνα, ο Λεβαδειακός μπορεί να μπήκε καλύτερα, ωστόσο στην συνέχεια ο Άρης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων ήταν καλύτερος και δίκαια πήρε το προβάδισμα.

Στο 5 λεπτό ο Λεβαδειακός είχε μια καλή ευκαιρία, όταν ο Ναπολεόνι έκανε το δυνατό σουτ, με τον Βελλίδη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 26', όταν ο Νέτο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να διώχνει εντυπωσιακά την τελευταία στιγμή, ενώ στο 30' από το σουτ του Πρίττα η μπάλα έφυγε άουτ.

Η υπεροχή του Άρη καρποφόρησε τελικά στο 35', όταν ο Γιαννιώτας έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια αποφεύγοντας τρεις παίκτες του Λεβαδειακού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και έκανε το 0-1 για τον Άρη.

Στην συνέχεια ο Άρης δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα και δίκαια πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ.

Μπήκε καλύτερα ο Λεβαδειακός στο δεύτερο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός μπήκε πολύ καλύτερα προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε. Μάλιστα σε διάστημα 10 λεπτών δημιούργησε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες εκ των οπίων η μια έγινε γκολ.

Στο 49' λοιπόν μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς από αριστερά, ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

Στο 51', Ο Ναπολεόνι δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα όμως βρήκε στον Σανκαρέ και απομακρύνθηκε, ενώ στο επόμενο λεπτό από την κεφαλιά του Πόποβιτς η μπάλα έφυγε άουτ.

Τελικά δύο λεπτά αργότερα (54') η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1, όταν ο Ζησόπουλος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή του Άρη και ο Φαβάλι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Το παιχνίδι έγινε αρκετά γρήγορο στην συνέχεια καθώς και οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη. Στο 63', από το σουτ του Ουμπίδες από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κυριακίδης έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 68', ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έκανε την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Λεβαδειακού έκανε ένα σουτ, με τον Βελλίδη να μην έχει πρόβλημα να μπλοκάρει την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (72'), ο Μουλόπουλος δοκίμασε μια σέντρα-σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 73', από την κεφαλιά του Καπετάνου ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 74', ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Λαζαρίδης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Παπαδόπουλο και αποβλήθηκε. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη αποβολή για παίκτη του Άρη.

Στο 81', πάλι ο Ουμπίδες από κοντά έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να λέει "όχι" στον παίκτη του Άρη.

Τρία λεπτά αργότερα (84'), ο Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή του Άρη έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Μουλόπουλου στο 88'.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες τα έπαιξαν όλα για όλα προκειμένου να πάρουν το "τρίποντο", ωστόσο καμία δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ παρότι ο Κόρμπος στις καθυστερήσεις έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία από κοντά στέλνοντας την μπάλα άουτ και έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε Λεβαδειακό και Άρης ισόπαλους με 1-1.

Στατιστικά Αγώνα


1

Γκολ

1

1

Ασίστ

0

14

Τελικές προσπάθειες

13

7

Σουτ εντός μεγάλης περιοχής

6

2

Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής

6

5

Κεφαλιές

1

9

Αποκρούσεις

5

15

Επεμβάσεις

22

26

Κλεψίματα

11

16

Φάουλ

10

1

Οφσάιντ

1

8

Κόρνερ

5

59

Λάθη

53

12/30

Γεμίσματα

5/22



Το φιλμ του αγώνα:

5': Σουτ από τον Ναπολεόνι για τον Λεβαδειακό, ο Βελλίδης έπεσε στην δεξιά του γωνία και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

26': Ευκαιρία για τον Άρη, όταν ο Νέτο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με τον Κυριακίδη να διώχνει εντυπωσιακά την τελευταία στιγμή.

30': Δυνατό σουτ από τον Πρίττα η μπάλα έφυγε άουτ.

35': ΓΚΟΛ! Ο Γιαννιώτας έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια αποφεύγοντας τρεις παίκτες του Λεβαδειακού και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη και έκανε το 0-1 για τον Άρη.

49': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς από αριστερά, ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

49': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Πόποβιτς από αριστερά, ο Ζησόπουλος έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.

51': Ο Ναπολεόνι δοκίμασε ένα σουτ, η μπάλα όμως βρήκε στον Σανκαρέ και απομακρύνθηκε.

52': Κεφαλιά από τον Πόποβιτς η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

54': ΓΚΟΛ! Ο Ζησόπουλος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή του Άρη και ο Φαβάλι με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη ισοφαρίζοντας με 1-1 για τον Λεβαδειακό.

63': Δυνατό σουτ του Ουμπίδες από πλάγια θέση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Κυριακίδης με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

68': Ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

72': Σέντρα-σουτ του Μουλόπουλου για τον Λεβαδειακό η μπάλα έφυγε άουτ.

73': Κεφαλιά του Καπετάνου μέσα από την περιοχή, ο Κυριακίδης μπλόκαρε την μπάλα.

74': Δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λαζαρίδη για φάουλ στον Παπαδόπουλο και αποβολή για τον παίκτη του Άρη.

81': Σουτ του Ουμπίδες μέσα από την περιοχή ο Κυριακίδης είπε και πάλι "όχι" στον παίκτη του Άρη.

84': Σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

88': Σου από τον Μουλόπουλο η μπάλα έφυγε άουτ.

94': Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Λεβαδειακό. Ο Κόρμπος από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βελλίδη.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ