STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λεβαδειακός - Athens Kallithea 0-0: Κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κόλλησαν στο μηδέν

Λεβαδειακός - Athens Kallithea 0-0: Κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κόλλησαν στο μηδέν
INTIME SPORTS

Λεβαδειακός και Athens Kallithea δεν κατάφεραν να σκοράρουν στη Λιβαδειά και πήραν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Τσάπρα στο 77'.

Λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά μεταξύ του Λεβαδειακού και της Athens Kallithea, των δύο ομάδων που προβιβάστηκαν από τη Super League 2 την περσινή σεζόν, με αποτέλεσμα να παίρνουν τον πρώτο τους βαθμό στη Stoiximan Super League.

Λεβαδειακός - Athens Kallithea 0-0: Κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κόλλησαν στο μηδέν
PRINT SCREEN

Ο αγώνας είχε αργό ρυθμό και λίγες καλές φάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος. Μετά το 60ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι οπισθοχώρησαν γιατί βολεύτηκαν με την ισοπαλία και οι γηπεδούχοι πίεσαν.

Ο Λεβαδειακός είχε την καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι με τον αρχηγό, Τριαντάφυλλο Τσάπρα που βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαραγκάν, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την τελευταία φάση του αγώνα σε μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Τζιάνι, αλλά ο διαιτητής και ο VAR συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κάτι στο ματς.

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα

Το πρώτο μέρος θα ξεχαστεί γρήγορα, καθώς οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες τελικές και έκαναν πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τον Ουλντρίκις στο 11' που έκανε ωραία ατομική ενέργεια και τελειώμα, ωστόσο ήταν οφσάιντ και το γκολ σωστά δεν μέτρησε. Στο 27' ο Λαμαράνα έκλεψε την μπάλα από τον Πασαλίδη βρέθηκε σε θέση βολής στην περιοχή, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό.

Η τελευταία τελική προσπάθεια ήταν στο 33' με το σουτ του Κωστή εκτός περιοχής, το οποίο πέρασε αρκετά άουτ.

Ο Τσάπρας είχε την καλύτερη στιγμή στο 77'

Στο δεύτερο μέρος που η θερμοκρασία έπεσε και οι συνθήκες για τους ποδοσφαιριστές έγιναν καλύτερες. Η πρώτη καλή στιγμή για την Athens Kallithea ήταν στο 55' με μια ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια που πέρασε λίγο άουτ.

Η πρώτη εντός στόχου τελική στο ματς ήταν στο 61ο λεπτό με ένα ωραίο σουτ του Πλέγα εκτός περιοχής, αλλά ο Μπαραγκάν εκτινάχθηκε ωραία και απομάκρυνε.

Μετά την ολοκλήρωση μιας ώρας ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεζε περισσότερο και η Athens Kallithea περίμενε στα μετόπισθεν, μιας και τη βόλευε η ισοπαλία. Στο 77' ο Λεβαδειακός σπατάλησε την καλύτερη στιγμή του στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου αναπτύχθηκαν ωραία και ο Τσάπρας βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαραγκάν και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν μέχρι και το φινάλε, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα. Η τελευταία φάση του αγώνα στην οποία οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι, ο διαιτητής και ο VAR συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει κάτι στο ματς με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί.

Λεβαδειακός - Athens Kallithea 0-0: Κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κόλλησαν στο μηδέν
  • Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Τσάπρας, Παπαδόπουλος, Μορέιρα (56' Πλέγας), Μεχία (70' Συμελίδης), Κωστή, Λαμαράνα (56' Γιαννιώτας), Πεντρόσο, Κάσσος (56' Εραμούσπε), Όζμπολτ (78' Ρομό).
  • Athens Kallithea: Μπαραγκάν, Μεχίας, Ισιμάτ-Μιρίν, Πασαλίδης, Μοτόκ (65' Τζιάνι), Μανθάτης, Ντιμπά (46' Ματίγια), Μερκάτι, Σοίρι (83' Χάνουσεκ), Μουτίνιο (86' Ντεμέτριους), Ουλντρίκις (65' Λουκίνας).

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ATHENS KALLITHEA ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ