ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λεβαδειακός-Εργοτέλης 4-0

Λεβαδειακός-Εργοτέλης 4-0
New Image

Ο Λεβαδειακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και διέσυρε με 4-0 τον Εργοτέλη

Ο Λεβαδειακός σε 9 εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ, έχοντας την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη σε ομάδες πρώτης κατηγορίας, ενώ από τους 22 βαθμούς στο πρωτάθλημα τους 21 του έχουν κερδίσει στην έδρα του.
Ο Εργοτέλης μόνο στο πρώτο εικοσάλεπτο απείλησε τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου έδειξαν ανήμποροι στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα να σταθούν ανταγωνιστικά.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Λεβαδειακός(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Καψής, Τριποτσέρης, Κόλτζος(75' Μασάδο), Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Κατσικογάννης, Κιάσσος(78' Πιέτσνιακ), Μπουσί, Ντιμπαλά(81' Βασιλείου)

Eργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Πλάσενγκερ(57' Ρομανό), Μπέτο(81' Μάρτινς), Ογκουνσότο, Μπουντιμίρ(56' Βακουφτσής), Χίμπλινγκερ, Γελαδάρης, Ορφανός
Με μια ματιά
Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο ημίχρονο, ο Εργοτέλης μπήκε "φουριόζος" και μόλις στο 1' ο Κουτσιανικούλης μόνος απέναντι στον Μπλάζιτς, γλίστρησε χάνοντας την ισορροπία και την ευκαιρία να αλλάξει πιθανότατα την ροή του ματς.

Oι παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου ήταν περισσότερο απειλητικοί στο εικοσάλεπτο. Στο 19', ο Μπλάζιτς, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Κουτσιανικούλη. Ο Λεβαδειακός άρχισε σταδιακά να ανεβάζει την απόδοση του.

Με κύριους εκφραστές τους Λεονάρντο, Κιάσσο και Ντιμπαλά προσπάθησε να ανοίξει από τα πλάγια την άμυνα του Εργοτέλη.

Πρώτη προειδοποίηση για τον Εργοτέλη, ήταν το πολύ καλά εκτελεσμένο φάουλ του Λεονάρντο, που έφυγε λίγο πάνω από την εστία του Μπλάζιτς.

Στο 38' σε λάθος εκτίμηση του Χίμπλινγκερ, οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ. Ο Λεβαδειακός, πήρε το προβάδισμα και στον τομέα της ψυχολογίας.

Οι παίκτες του Μομτσίλο Βούκοτιτς απελευθερωμένοι από τον "βραχνά" του γκολ, απέδωσαν κατά διαστήμα υπέροχο ποδόσφαιρο, κάνοντας του αντιπάλους τους να φαίνονται "νάνοι".

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ο Λεβαδειακός "κλείδωσε" τη νίκη. Ο Ντιμπαλά με κεφαλιά στο 53' πραγματοποίησε το 2-0 και πλέον το μοναδικό ερώτημα ήταν πόσο θα είναι το τελικό σκορ.

Ο αγώνας ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Ο Ντιμπαλά, μετά από κάθετη μπαλιά του Λεονάρντο, πλάσαρε εύστοχα και στο 60' έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Η τριάδα των Κιάσσο, Λεονάρντο και Ντιμπαλά ήταν άπιαστη. Ο Νίκος Καραγεωργίου, όσο και αν προσπάθησε με αλλαγές από τον πάγκο, δεν μπόρεσε να ανακόψει τον ρυθμό και την φαντασία τους στο ματς.

Ο Λεονάρντο στο 84' ανταμείφθηκε για την σημερινή του εμφάνιση με εύστοχο χτύπημα πέναλτι γράφοντας το τελικό 4-0.
Συνέντευξη Τύπου
Μόμτσιλο Βούκοτιτς: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την απόδοση και από το αποτέλεσμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά και περάσαμε δύσκολες στιγμές μέχρι να βρούμε τον ρυθμό μας. Θεωρώ καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα το 2-0. Κάναμε πράγματι ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε στιγμή. Οφείλουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας".

Νίκος Καραγεωργίου: "Τελικά ήρθαμε να δούμε τη Λιβαδειά και αποχωρήσαμε. Δεν ήρθαμε για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εμφάνιση αυτή, Δεν ήταν απόδοση. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα στο οποίο παίζουν άντρες με δύναμη, ψυχή και αποφασιστικότητα. Εμείς αυτά τα στοιχεία τα έχουμε αφήσει στην άκρη τελευταία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια για εμάς".
Όλα τα λεφτά...
Η πολύ καλή απόδοση των παικτών του Λεβαδειακού. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν ότι διαθέτουν πολύ ισχυρή έδρα και δεν άφησαν ίχνος αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους.
Ας ξεχάσουμε καλύτερα...
Την κακή εμφάνιση του Εργοτέλη που δεν κατάφεραν να ανακόψουν τον ξέφρενο ρυθμό των γηπεδούχων και γνώρισαν μία ντροπιαστική ήττα.
To Live του αγώνα...
Η 11άδα των γηπεδούχων
(Μομτσίλο Βούκοτιτς): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Καψής, Τριποτσέρης, Κόλτζος, Λεονάρντο, Ζησόπουλος, Κατσικογάννης, Κιάσσος, Μπουσί, Ντιμπαλά
Η 11άδα των φιλοξενούμενων
(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κορδονούρης, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Πλάσενγκερ, Μπέτο, Ογκουνσότο, Μπουντιμίρ, Χίμπλινγκερ, Γελαδάρης, Ορφανός
1' Έναρξη αγώνα
1' Ευκαιρία Εργοτέλης
Ο Κουτσιανικούλης μόνος απέναντι στον Μπλάζιτς έχασε την ισορροπία του στο γλυστερό τερέν και την ευκαιρία να σκοράρει.
19' Σουτ Εργοτέλης
Σουτ του Κουτσιανικούλης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μπλάζιτς.
27' Φάουλ Λεβαδειακός
Το φάουλ εκτέλεσε ο Λεονάρντο η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του Δασκαλάκη.
38' Γκολ Λεβαδειακός
Αυτογκόλ του Χίμπλινγκερ.
41' Φάουλ Λεβαδειακός
Το φάουλ εκτέλεσε ο Λεονάρντο η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
42' Κίτρινη κάρτα Εργοτέλης Πλάσινγκερ
45' Έναρξη καθυστερήσεων
45' Λήξη ημιχρόνου
46' Σέντρα 2ου ημιχρόνου
53' Γκολ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Με κεφαλιά από την μικρή περιοχή.
56' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Βακουφτσής
Ο Μπουντιμίρ εκτός αγώνα.
57' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Ρομανό
Ο Πλάσινγκερ εκτός αγώνα.
60' Γκολ Λεβαδειακός Ντιμπαλά
Με πλασέ, μετά από κάθετη πάσα του Λεονάρντο, διεύρυνε το σκορ για την ομάδα του.
69' Δοκάρι Λεβαδειακός Μπούσι
74' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Κόλτζος
75' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Μασάδο
Ο Κόλτζος εκτός αγώνα.
78' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Πιέτσνιακ
Ο Κιάσος εκτός αγώνα
79' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Πιέτσνιακ
81' Αλλαγή παίκτη Εργοτέλης Μάρτινς
Ο Μπέτο εκτός αγώνα.
84' Πέναλτι Λεβαδειακός
84' Γκολ Λεβαδειακός Λεονάρντο
85' Αλλαγή παίκτη Λεβαδειακός Βασιλείου
Ο Ντιμπαλά εκτός αγώνα.
87' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Μουλόπουλος
88' Κίτρινη κάρτα Λεβαδειακός Ζησόπουλος
90' Λήξη αγώνα
Videos με τα γκολ της αναμέτρησης























TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ