ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεβαδειακός και γηπεδικό στο προσκήνιο

Λεβαδειακός και γηπεδικό στο προσκήνιο
παναθηναικος, παρουσιαση γηπεδου, γηπεδο, βοτανικος

Στον Παναθηναϊκό αφήνουν στην άκρη τον αποκλεισμό απο το UEFA και στρέφουν την προσοχή τους στον Λεβαδειακό και το γηπεδικό

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν τον άδικο αποκλεισμό από την Ρέιντζερς και στρέφουν αναγκαστικά το βλέμμα τους στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Το πρωτάθλημα είναι, άλλωστε, ο μοναδικός και ο μεγάλος στόχος που έχει απομείνει στους "πράσινους".
Όπως είναι λογικό υπάρχει πικρία για τον τρόπο που αποχαιρέτησαν το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, καθώς στην αναμέτρηση της Πέμπτης μια ολιγωρία στην άμυνα ήταν αυτή που έφερε το "τριφύλλι" εκτός διοργάνωσης και ενώ μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του Ζοσέ Πεσέιρο ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες για να σημειώσουν δεύτερο γκολ, όμως όταν δεν αξιοποιείς τις φάσεις που δημιουργείς η μπάλα τιμωρεί και αυτό έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Στην Παιανία όμως δεν έχουν περιθώρια και απο σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Εξάλλου, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θέλουν να εκμεταλλευτούν πιθανά "στραβοπατήματα" Ολυμπιακού (ΠΑΟΚ, εκτός) και ΑΕΚ (Ηρακλή, εκτός) για να ξεπεράσουν τους "ερυθρόλευκους" και να ξαναβρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και ν' αυξήσουν την διαφορά τους απο την ομάδα του Νίκου Κωστένογλου.

Την Κυριακή θεωρείται βέβαιο ότι ο Ζοσέ Πεσέιρο θα φρεσκάρει την ενδεκάδα. Από αυτούς που δεν ξεκίνησαν την Πέμπτη, οι Σπυρόπουλος, Γκονζάλες και ίσως οι Σαριέγκι, Νίνης διεκδικούν μια θέση στο αρχικό σχήμα, ενώ μπορεί να πάρει "ανάσες" ο Τζιόλης ή ο Μάτος. Στην αποστολή θα βρίσκεται πιθανότατα και ο Μανούτσο Γκονσάλβες.

Όσον αφορά την προπόνηση, όσοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ρέιντζερς έκαναν χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι παίκτες ξεκίνησαν με ζέσταμα, ασκήσεις στη κυκλοφορία της μπάλας και ταχύτητες.

Στην συνέχεια δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις δυο εναντίον ενός και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα και αποθεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σωτήρης Λεοντίου.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε συνεργασία με την IMG

H ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά την έγκριση της συμφωνίας με τον Δήμο Αθηναίων, από το Δημοτικό Συμβούλιο, ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/2) την έναρξη συνεργασίας με την διεθνή εταιρία International Management Group (IMG).

Ποια είναι
Η IMG είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού marketing σε παγκόσμιο επίπεδο, εξειδικεύεται μεταξύ άλλων στην εμπορική ανάπτυξη των σύγχρονων γηπέδων και κατέχει διεθνώς ηγετική θέση στο σχεδιασμό και διάθεση υπηρεσιών φιλοξενίας γηπέδων υψηλού επιπέδου. Μεταξύ των πελατών της IΜG συγκαταλέγεται και το νέο Wembley Stadium στο Λονδίνο.

Τι αναλαμβάνει
Στην εν λόγω συνεργασία την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα εκπροσωπήσει η greenfield sports marketing, ενώ συντονιστικό ρόλο από πλευράς IΜG θα έχει η εκπρόσωπος της στην Ελλάδα, κα Ξένια Βασιλειάδη. Το πρώτο στάδιο της συνεργασίας περιλαμβάνει έρευνα, μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού για:

- Την διαμόρφωση όλων των θέσεων φιλοξενίας του νέου γηπέδου (απλά εισιτήρια, κάρτες διαρκείας, σουίτες).

- Την αξιοποίηση των εμπορικών δικαιωμάτων του νέου γηπέδου.

- Την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του νέου γηπέδου και για τις ημέρες εκτός αθλητικών δραστηριοτήτων.

"Γήπεδο παγκοσμίου επιπέδου"
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Άντριου Χάμπελ, Chief Executive της IΜG, δήλωσε: "Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να αναπτύξει ένα γήπεδο παγκοσμίου επιπέδου και να σιγουρέψουμε ότι όλοι οι φίλαθλοι θα απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου".

Μουρίνιο: "Ξεχώρισε ο Μανούτσο στο Κόπα Άφρικα"

Νέες δηλώσεις για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος, τόνισε ότι ο Αφρικανός φορ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρερμηνεία που έγινε στα λεγόμενα του, όταν είχε αναφερθεί ξανά στον επιθετικό απο την Αγκόλα.

Εκτός από τον Μανούτσο, ο Μουρίνιο ξεχώρισε και τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της Μπαρτσελόνα, Γιάγια Τουρέ: "Από τους αμυντικούς ξεχώρισα τον Έρικ Άντο της Γκάνα, όπως και τον Γκαέλ Γκομά, από την Αίγυπτο. Στους μέσους πήγαν πολύ καλά οι Εσιέν και Τουρέ, ενώ στην επίθεση την παράσταση έκλεψε ο Μανούτσο Γκονσάλβες και ο Αμρ Ζακί", είπε αρχικά ο Πορτογάλος για να συνεχίσει: "Είχα πει ότι για τον Μανούτσο, ότι χρειάζεται ακόμη βελτίωση για να φορέσει με την φανέλα της Μάντσεστερ, όχι ότι δεν έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί εκεί". Την συγκεκριμένη δήλωση την έκανε γιατί τα ΜΜΕ της Βρετανίας είχαν ασκήσει κριτική στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον για την απόκτηση του Μανούτσο, όταν πριν λίγες μέρες ο Μουρίνιο είχε δηλώσει οτι ο υψηλόσωμος επιθετικός πρέπει να βελτιωθεί για να σταθεί στην Premier League.

Τα εισιτήρια με Λεβαδειακό

Ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων του ματς με τον Λεβαδειακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία αναφέρει: "Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, ανακοινώνεται πως οι ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων το Σάββατο 23/2 και την Κυριακή 24/2, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ, Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, είναι οι εξής:

Σάββατο, 23/2:
• Θύρα 4 Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-18:30.
• Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-18:30.
• Τηλεφωνικό Κέντρο (801 111 1908 ή 210-8094111): 10:30-18:30.




Κυριακή, 24/2:
• Θύρα 4 Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-15:00.
• Θύρα 11 Γηπέδου "Απόστολος Νικολαϊδης": 10:30-15:00.
• Λ. Αλεξάνδρας 87 (παραπλεύρως Ξενοδοχείου Ζαφόλια): 10:30-19:00".






































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ